Dezvăluirele le-a făcut chiar pe platourile de filmare de la “Vrei sa fii milionar?”, emisiune pe care o va prezenta începând cu 5 noiembrie la Kanal D.

Teo a povestit cum a fost pentru ea experiența câștigării primului salariu. Se întâmpla în perioada studenției sale. Ea recunoaște că era vânzătoare de bilete de odihna si tratament, iar emoția primilor bani obtinuți prin muncă a lăsat-o fără cuvinte, Teo Trandafir savurând victoria cu ciocolată.

Citește și: Gabriela Cristea a aflat astăzi sexul celui de-al doilea copil al ei și al lui Tavi Clonda!

Teo Trandafir și-a lua ciocolată din primul salariu

“În anul 1990, am câștigat primii bani, au fost primii mei bani, din primul salariu. Țin minte că mi-am cumpărat ciocolată în formă de Moș Crăciun, îmbrăcat în staniol. Am plâns și am mâncat-o departe de ochii lumii. Eram fericită că am câștigat primii mei bani. La acea vreme, vindeam bilete de odihnă și tratament. Înainte de asta, vândusem sticlărie, acum treceam la alt nivel. Se întâmpla în timpul facultății. După Revoluție, studenții la zi au avut voie să se angajeze, însă înainte de ’89, conform legii, nu puteai să fii și angajat, și student. Primul lucru pe care l-am făcut după Revoluție a fost să mă angajez”, a povestit Teo Trandafir.

Cel mai iubit show de cultură generală,  „Vrei sa fii milionar?”, prezentat de Teo Trandafir, va începe din 5 noiembrie,  in fiecare luni, de la ora 23:00.

 

Citește și: