Dar cine este Mike și cu ce se ocupă acesta? Bărbatul a studiat la Londra, însă a fost nevoit să renunțe la pasiunea lui din cauza unui accident.

O lungă perioadă Iulia Albu a vorbit despre iubitul ei fără să îi dezvăluie identitatea. La un moment dat, însă, a decis să spună lucrurilor pe nume, iar ded atunci s-au înfățișat împreună inclusiv pe rețelele de socializare. Relația lor a edvenit din ce în ce mai serioasă, căsătoria a fost adusă în siscție, ba chiar și copiii, iar acum cei doi participă la faimosul reality show.

Iulia Albu a recunoscut. Iubitul ei îi gestionează banii: „Eu doar îi produc. Nu vreau să văd unde se duc”

S-au mutat împreună și au decis să își testeze limitele împreună la competiția televizată. Experința America Express i-a unit și i-a făcut mai puternici decât credeau, spun ei. De altfel, înainte de competiție, Iulia Albu spunean că America Express ori va face să se căsătorească, ori să se despartă. Și iată că nu s-au despărțit.

Iulia Albu, mesaj deloc subtil pentru actualul partener: ”Doamne, cât de bine îmi stă cu un copil mic! Vreau și eu! Îmi doresc un copil, dar… e un mare dar”

iulia-albu-si-mike-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce meserie are iubitul Iuliei Albu, alături de care formează o echipă la America Express

Toată lumea îl știe drept iubitul Iuliei Albu, însă puțini știu ce meserie are Mihail Alexandru, cunoscut drept ”Mike”. Iubitul vedetei a locuit o perioadă în Londra, unde și-a urmat studiile în muzică, încă de când era doar un copil. Mike a studiat vioara, pasiune la care a fost nevoit să renunțe din cauza unui accident la umăr, scrie Spynews.

Iubitul vedetei și-a găsit repede un alt drum, nu foarte diferit de meseria pe care o practică Iulia Albu. Mike activează acum în publicitate și marketing și locuiește împreună cu Iulia Albu în București. Acesta a ajuns în lumina reflectoarelor datorită relației cu vedeta, iar cei doi au trecut atât prin experiențe frumoase, cât și prin momente tensionate la America Express.

În urma participării în competiție, Iulia Albu a spus că a descoperit la iubitul ei calități pe care nu le știa, iar toate momentele din emisiune au contribuit pozitiv la relația lor.

Vezi și Iulia Albu, detalii despre inelul de logodnă și rochia de mireasă. Cum arată certurile dintre ea și iubitul ei

Citește și:

Gheorghe Turda, secretul energiei și sănătății sale, la 75 de ani. Ce aliment evită de 20 de ani: „Atenție, e otravă!”

Cum a ajuns Natașa Raab să o joace pe Coana Chiva în reclamă: ”Văzuseră peste 1.000 de actriţe”