Ramona Olaru a dezvăluit chiar azi că a studiat Agricultura, fiind la bază inginer agronom. După cum ea spune, frumoasa vedetă adoră tot ce ține de ferme, motiv pentru care Răzvan Simion a luat-o puțin lpeste picior în emisiune.

Astfel, prezentându-se un material despre legumele de la fermă, Răzvan Simion a făcut un anunț despre colega sa de emisiune, Ramona Olaru.

”Ramona e plânsă sau suferindă când își aduce aminte de fermă”, a spus Răzvan la încheierea materialul cu o fermă din România care cultivă legume și crește și găini, conform Impact.

Replica Ramonei Olaru: ”Eu m-am mutat mai pe câmp, ca să nu uit de unde am plecat”

La rândul ei, Ramona Olaru a avut o replică savuroasă: ”Eu pot sa iti plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe camp, ca sa nu uit de unde am plecat. Am căutat liniste. E pământ, nu am nimic. Eu vreau să plantez porumb primăvara asta și o să vorbesc cu vecinii mei”.

”Eu merg bine pe tocuri că am mers mult pe arătură”, a mai spus mai în glumă, mai în serios vedeta.

Ramona Olaru s-a născut într-o localitate de lângă Călărași, pe 7 iulie 1989. Are 31 de ani și de mai mult de doi ani este asistenta vecină de la Antena 1.

Ramona Olaru provine dintr-o familie de agricultori și, inițial, a vrut să meargă pe același drum. A urmat cursurile Universității Agronomice, având chiar și un master în inginerie, însă nu a profesat niciodată în acest domeniu.

Cum a ajuns Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru a preferat să lucreze în televiziune. Reamintim că frumoasa blondină a mai fost asistentă TV la emisunea de după matinalul de la Antena 1, respectiv la ”Prietenii de la 11”, emisiune ce era prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu.

Însă după ce s-a aflat că Flavia Brigitte Mihăşan a rămas însărcinată, Ramona Olaru a făcut mutarea, în timp ce emisiunea de la care a plecat a fost oprită.

Vezi și Ramona Olaru are un nou iubit? Imaginea cu care s-a dat de gol

Citește și:

Gabi Luncă a murit de Covid, dar va fi înmormântată cu porumbei și covor roșu, iar fanii își pot lua adio de la ea. Cum e posibil. Ultimele cuvinte ale artistei

Dan Negru, emisiune nouă! Începe chiar de azi și nu seamănă cu nimic din ce se difuzează! Ilie Năstase, primul invitat