Înainte de a deveni cunoscut la TV, Mihai Găinușă și-a câștigat existența lucrând la o centrală telefonică, după cum a dezvăluit acesta la emisiunea „BookMedia” de la A7TV.

„Terminasem un liceu industrial de profil, de poştă şi telecomunicaţii, am fost distribuit într-o centrală telefonică unde nu ştiam să fac nimic”, a mărturisit el.

Patru ani de zile am luat un salariu binemeritat acolo. După care am zis că nu o să pot să-mi petrec toată viaţa într-o centrală şi am zis să fac ceva. Aveam un viitor asigurat pe vremea aceea, dar s-a văzut că era o idee greşită, deoarece Romtelecomul de atunci s-a vândut. Şi foarte multă lume a fost dată afară, s-au schimbat şi timpurile, mă rog, s-a trecut la smartphone.

Tehnologia a evoluat şi pentru mine a fost simplu, pentru că nu eram în ea, n-aveam nicio legătură. Dar viaţa te aruncă pe unde nu crezi”, a detaliat Mihai Găinușă, conform click.ro.

Ce aurmat știe toată lumea. Mihai Găinușă, acum în vârstă de 50 de ani, a devenit unul dintre cei mai de succes realizatori și prezentatori de radio și televiziune de la noi. Între anii 2000 și 2003 a realizat matinalul radio ”Cronica Cârcotașilor” la Radio 21.

Din februarie 2001 până în iulie 2014, Mihai Găinușă a scris si prezentat emisiunea TV ”Cronica Cârcotașilor”, la postul de televiziune Prima TV. Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă s-au certat după ce acesta din urmă a plecat, alături de Codruţ Keghes, din echipa emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Găinușă este căsătorit cu Ioana și are doi copii, Eva și Andrei.

Vezi și Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru de la Neatza. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva!

Citește și:

Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă, despre lupta cu boala: ”Este cel mai parșiv tip de cancer”. Viața actorului, un lung șir de drame

Dezvăluirea făcută de Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil. Cum îl cheamă, de fapt, pe prezentatorul TV?