E o mămică model și o femeie extrem de apreciată. Are o siluetă fără cusur și trăsături extrem de frumoasă, iar fiecare apariție a ei atrage toate privirile. Acum are tot ce își dorește și nu-i lipsește nimic, însă puțini știu că Adelina a muncit mult pentru a-și constui viața de acum. Mai mutl, înainte să ajungă în televiziune și să devină celebră, ea a lucrat ca dansatoare. Cel care a dat-o de gol a fost chiar Cătălin Botezatu, care o consideră pe Adelina una dintre cele mai frumoase femei din România.

adelina-a-fost-dansatoareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„A fost blamată și comentată de toată lumea. Nu înțeleg de ce i se aduce în față trecutul, când mai important e prezentul. Nu cred că nu și-a asumat tinerețea, toată lumea știe că a fost dansatoare în Ibiza. Pentru mine, însă, ea este o femeie cu trăsături frumoase, este un exemplu pentru toți, ea dă tonul la coafuri. Dacă Pestrița apare cu părul scurt, jumătate din țară se tunde la fel. Ne-a reprezentat și în America, nu oricine ajunge pe covorul roșu, acolo n-a fost vorba despre Adelina, ci despre o româncă frumoasă, cu stil. Adelina are un caracter frumos și o familie minunată, îmi place că se promovează în mod decent, elegant”, a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu mai vechi pentru playech.ro.

Adelina Pestrițu a fost prezentă la gala E! People’s Choice Awards 2019, organizată în Los Angeles, unde a câștigat premiul „Best Romanian Influencer” (Cel Mai Bun Influencer din România).

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea s-au căsătorit pe 20 iulie 2019, iar nunta  a fost  una grandioasă. Au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București. Cei doi sunt nerăbdători să-și mărească familia și vor să-i facă o surioară Zenaidei.

Citește și:

Cum se simte Nico după ce s-a îmbolnăvit a doua oară de Covid: “Am intrat în panică…”

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu după s-a scris că s-a despărțit de Ramona Olaru. Ce a spus despre vedeta TV?