Gina Pistol a împlinit astăzi 40 de ani și a fost o zi plină de emoții pentru ea. Vedeta a recunoscut că a plâns de cum s-a trezis, fiind copleșită de atenția lui Smiley, care i-a făcut cea mai frumoasă surpriză și a făcut-o să se simtă specială și răsfățată.

„Am avut un început de zi.. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat Parfum de femeie (n.r celebra melodie Por una cabeza din filmul Parfum de femeie), superbul tango și Vals. Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns’, a povestit Gina.

De asemenea. Smiley i-a transmis un mesaj Ginei de ziua ei și pe rețelele de socializare. El a pus o imagine cu Gina, alături de mesajul: „Acea zi specială. La mulți ani”. Artistul știe într-adevăr cum să-și surprindă iubita, iar cei doi par foarte îndrăgostiți.

Gina-Pistol-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cu toate acestea, Gina este nevoită să-și petreacă ziua de naștere la filmare, mărturisind că azi au o zi grea cu multe filmări, însă Smiley i-a mai făcut o surpriză și și-a făcut apariția pe platoul de filmare de la Chefi la cuțite cu mai multe torturi și i-au cântat toți „La mulți ani”. Când l-a văzut Gina a fugit imediat la el.

Pe de altă parte, și Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu, dar și noul ei co-prezentator,Speak, le-au mulțumit fanilor Ginei pentru mesajele frumoase primite de aceasta cu ocazia zilei ei de naștere și au mare grijă de colega ei, pe care o răsfață cu pupicuri și îmbrățișări.

„Colegii mei mă fac să plâng de azi dimineață de când am ajuns.Mă simt foarte răsfățată”, a mărturisit Gina.

Gina Pistol și Smiley trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi se pregătesc să devină părinți, vedeta Antena 1, fiind însărcinată deja în șase luni. Superba blondă a mărturisit că nu credea că o să devină vreodată mamă, după ce medicii i-au zis că are șanse foarte mici. Ea e în culmea fericirii pentru că, în sfârșit, i s-a împlinit cea mai mare dorință.

Cu ce probleme se confruntă Gina în sarcină?

Gina Pistol mai are foarte puțin până ce își va strânge fetița în brațe. Ea va intra în curând în trimestrul 3 al sarcinii și le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e «magic». Trebuie să mă pregătesc!”, povestește Gina într-o postare în Social Media. ”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit”, a mărturisit Gina, dezvăluind că a început să pregătească camera fetiței.

Citește și:

Dan Bittman s-a sucit! Ce spune acum despre coronavirus. Ce transmite e fără precedent!

Ce studii are Cristina Ich, de fapt? A început patru facultăți!