Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Anamaria Prodan nu a uitat că era o zi specială pentru ei pe care o sărbătoreau în familie în anii trecuți și a l-a felicitat pe acesta în văzul tuturor cu un mesaj pe rețelele de socializare.

ana-reghe-lucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ea a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie mai veche, emoționantă, cu Luca și Bebeto, îmbrățișându-se, și i-a transmis lui Luca Reghecampf că îl iubește necondiționat.

”La mulți ani băiatul meu frumos , deștept , minunat ❤️te iubim fara margini”, a scris Anamaria Prodan, în dreptul imaginii.

La scurt timp după ce Anamaria Prodan a făcut postarea, Luca Reghecampf a avut prima reacție și a lăsat un comentariu la postarea ei. Însă, nu e vorba despre un mesaj de mulțumire pentru mama vitregă, ci acesta i-a transmis doar un mesaj fratelui său, Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, în care spune cât de mult îl iubește.

„Te iubesc Bro ❤️ ”, a fost mesajul lui Luca, ignorând-o astfel pe Anamaria Prodan, care i- a răspuns cu mai multe inimioare.