Ramona și Adrian Popescu, cunoscut sub numele de Cuza, au avut o relație tumultoasă presărate de multe despărţiri și împăcări, iar în cele din urmă cei doi și-au spus „Adio”. Vedeta Antena 1 a publicat un mesaj pe Instagram care i-a lăsat pe mulți să înțeleagă care ar fi motivul despărțirii.

Ramona sugerează că este prea înțelegătoare cu oamenii din jurul său. Ba mai mult, Ramona Olaru mai spune și că a trecut cu vederea de multe ori lipsa de respect a celor care îi sunt alături, lucru pe care nu ar fi trebuit să îl facă.

RamonaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului”, a fost mesajul postat de Ramona Olaru pe Instagram.

„Când întâlnești pe cineva mișto și știi că el nu e alesul, dar vrei să încerci oricum”, a mai fost un alt mesaj postat de blondă.

Mai mult, Ramona a publicat o imagine cu ea și Florin Ristei din emisiune, iar fanii i-au spus că se potrivește mai bine cu artistul.


„Fata lui @fristei cand il intreb: „O serenada rap stii??” , a scris Ramona la imaginea cu Ristei, iar fanii au reacționat imediat.

„Fata lui Ristei sau fața lui Ristei? E loc de ….”, „Se potrivește mai bine cu Ristei decât cu iubitul ei!”, „Nu mai bine o cuceresti tu Ristei….de tot…”, le-au scris fanii.

Ramona Olaru pare că nu prea are noroc în dragoste. După ce a trecut printr-un divorț neașteptat, ea își găsise fericirea în brațele lui Cuza. Cei doi au început să formeze un cuplu în vara lui anului trecut. Lucrurile păreau foarte serioase între ei, însă ei au decis în cele din urmă să-și spună „Adio’.

Citește și:

Primele imagini cu Katy Perry după ce a devenit mămică. Fanii nu au recunoscut-o!

Anunțul făcut de Lavinia Pîrva. Nu pierde deloc timpul