Analia Selis are doi copii superbi, pe Tiago (10 ani) și pe delicata Noa, care a împlinit 12 ani pe 3 ianuarie. Fetița și-a depășit mama în înălțime și se vede din poze că i-a moștenit ochii jucăuși și zâmbetul senin. „Cel care e deasupra e Tiago, fratele ei. Când S-a făcut ora 12 a sărit la soră-sa în brațe! Pentru ca azi este doar despre ea! Despre Noa – 12 ani – Pure love (dragoste pură)”, a scris Analia Selis pe Facebook, în data de 3 ianuarie, când a fost aniversarea fiicei. Solista a publicat două imagini adorabile cu Tiago și cu Noa, îmbrățișați.

Ce mari și frumoși sunt copiii Analiei Selis!

Când a început școala, în septembrie anul trecut, Analia le-a arătat fanilor virtuali cât de mult s-a înălțat Noa și cât de frumoasă este. “Azi, în drum spre școală, mergeam pe jos, mă uităm la ei, lângă mine, Noa deja mai înaltă decât mine și Tiago aproape cât mine. Îi vedeam liberi, fericiți, hotărâți, sigur pe ei, mândri pentru că închid un an bun școlar și doar puteam să simt bucuria de a merge lângă ei, pas cu pas, de mână. Este o iubire atât de clară, atât de profundă, este o iubire în toată splendoarea sa iar ei doi sunt motivul pentru care eu îmi doresc zi de zi să fiu mai bună. Vreau să împart cu voi două fotografii cu toată averea mea”, a scris Analia despre “comorile” ei.

analia-selis-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Analia Selis, tot singură și la 3 ani de la divorț

Analia Selis a avut puterea să se reinventeze și profesional (cântă tango), și ca femeie. Analia Selis (45 de ani) și Răzvan Suma (45 de ani) s-au despărțit în decembrie 2019, iar divorțul s-a pronunțat în aprilie 2020. Nu îi mai leagă decât amintirile și cei doi copii superbi, Noa și Tiago. De dragul lor au păstrat o relație decentă. Analia este tot singură și nu se mai gândește la măritiș.

„A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră. Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată, a declarat Analia Selis în emisiunea „Oameni” de la Canal 33, citată de Click!

Analia Selis s-a căsătorit cu Răzvan Suma în 2004

Analia Selis și Răzvan Suma s-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecții de canto, iar el studia violoncelul. S-au îndrăgostit subit, iar el a convins-o să se mute în România. Așa a început povestea lor. În 2004, solista și violoncelistul au făcut o nuntă dublă, la Cluj și în Argentina. Analia și Răzvan au doi copii, Noa și Tiago, însă începutul vieții lor de familie a fost marcat de o dramă. Analia a pierdut o sarcină chiar în ziua de Crăciun, în 2009. ”A fost foarte greu. A doua zi după ce am pierdut sarcina, începuseră să ne sune de la ziare. Au fost zece zile în care nici nu am răspuns la telefon. Iar când am rămas din nou însărcinată, mult timp ne-a fost greu să credem că va fi bine”, povestea Analia.

„Eu m-am despărțit oficial de el pe 1 decembrie 2019. El a plecat de acasă, de fapt. În perioada de după despărțire am fost singură. Chiar nu puteam să vorbesc. Le-am zis prietenilor să-mi dea un pic de spațiu, pentru că aveam nevoie să fiu singură. Ne vorbim că avem doi copii. Trebuie să ne vorbim. Divorțul a avut loc undeva în luna aprilie 2020. Am suferit foarte mult. Am venit în România pentru el, nu pentru carieră. Am venit după iubire. Am venit îndrăgostită”, povestea Analia Selis, anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și: Analia Selis a fost distrusă când soțul ei a plecat de acasă, dar acum zâmbește din nou. Cum arată noua viață a îndrăgitei soliste

Citește și: Andreea Perju spune totul despre divorț: „Eu am luat decizia”