Miercuri, 13 septembrie, la PRO TV a început sezonul 10 „Visuri la cheie”, emisiunea realizată de Dragoș Bucur, alături de arhitecții și designerii de interior Alex Gavrilescu, Cristina Joia și Oana Boghiu. Pe Dragoș îl mai vedem însă și ca vlogger, pe Youtube, unde a început să filmeze un reality-show despre viața pe care familia lui o duce în noua casă, din localitatea Moșteni-Greci, din județul Argeș.

dana-nalbaru-si-sofiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

De cealaltă parte, Dana este lipită de cei trei copii, de gospodărie, dar se ocupă și de afacerile familiei. Dana Nălbaru deține un laborator de cofetărie, o brutărie și este asociată la un bistro cochet, din Capitală. Fosta solistă de la Hi-Q, care a anunțat recent că s-a pocăit și s-a botezat întru Hristos, găsește timp și pentru social media, unde publică bucăți frumoase din viața tihnită, alături de cei trei copii.

Imagini noi și superbe cu copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru (45 de ani) și Dragoș Bucur (45 de ani) sunt căsătoriți de aproape 18 ani și au o familie superbă. Ei au împreună trei copii, doi biologici – Sofia (16 ani) şi Kadri (8 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, în vârstă de 11 ani. Fosta solistă de la Hi-Q își dedică tot timpul copiilor și este mereu în urma pașilor lor. Așa au ieșit și aceste noi fotografii cu cei trei frățiori, în diverse excursii, plimbări, drumeții montane sau, pur și simplu, în curtea casei lor de la țară.

roxana-india-si-kadri-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 4 / 22

„Sofia și Dragoș, sus, pe Piatra Craiului”, a scris Dana în dreptul unei poze de la înălțime, cu tatăl și fiica lui adolescentă. Sofia va împlini 17 ani anul viitor, în ianuarie, și are o frumusețe angelică.

„Sunt cea mai fericită când îi văd liniștiți și bucuroși de viață, dar cel mai mult îmi doresc să fim sănătoși și să rămânem uniți, prin dragoste”, a mai scris artista lângă imaginile cu Kadri și Roxana, zbenguindu-se în natură.

Într-o altă imagine apar Sofia și tatăl ei, Dragoș Bucur, îmbrățișați într-un dans. „Frumoasa mea fetiță nu mai este o fetiță. Aici dansează cu tatăl ei”, a scris Dana, pe imaginea publicată pe Instastory.

dana-nalbaru-si-sofia-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 10 / 22

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, gestul suprem de omenie

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au povestit că au adoptat-o pe Roxana, o fetiță de etnie romă, în anul 2017, pentru că și-au dorit să facă un bine, unui copil care avea cu adevărat nevoie. Au găsit-o pe micuța cârlionțată, care a trecut prin multe greutăți la o vârstă foarte fragedă, și au îndrăgit-o instant.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem real un bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit Dana într-un interviu mai vechi.

Citește și: Dana Nălbaru: ”Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt” La nici 8 ani, se pregătește pentru facultate!

Citește și: Afacerea prosperă a Danei Nălbaru: bomboane pentru adulți, cu aur și prosecco, și prăjituri botezate cu numele ei. Cum arată și cât costă

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini cu noua lor viață rurală: „Casa noastră de la țară e gata”. Câtă tihnă e în familia lor! Ea face magiun, el taie lemne