Înainte de a fi actor, prezentator și vedetă de televiziune, Pavel Bartoș, în vârstă de 45 de ani, este tatăl a trei fete superbe și soț pentru jumătatea lui, Anca Bartoș.

În pandemie, întreaga familie a făcut tot felul de filmulețe pe care le-a postat pe YouTube, iar actorul a devenit încă o dată conștient de faptul că are o familie de artiști. „Am încercat să-mi mențin tipul de creativitate și nevoia de a face ceva, în izolare. Prima săptămâna a fost de derută, pentru că nu știam ce să fac. Până la urmă m-am organizat și mi-am dorit să fac lucruri pe care le pot gestiona și după pandemie, în Youtube. Mi-am dat seama că suntem o familie de artiști, mai ales cea mică este șefa în familie”.

Fiica cea mare a artistului, Eva, are 15 ani, Rita are 11 ani, iar mezina Sofia are 5 ani și jumătate.

fetele-lui-Pavel-BartosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nu este foarte darnic cu imaginile din intimitatea sa, dar atunci când o face primește o mulțime de like-uri și de inimioare pe rețelele sociale. Pavel Bartoș, personaj carismatic și iubit de public, ne-a arătat ce mari și frumoase s-au făcut fetele lui.

„Fiica cea mare, Eva, a fost mai retrasă, nu a apărut în vloguri. Ea vrea să se îndrepte spre cu totul altceva, spre altă meserie. Ea vrea să facă Dreptul, nu are legătură cu actoria.

Deși am încercat să le îndrum către alte profesii, cred că la cea mică nu am scăpat. Cred că vrea să se facă actriță, n-a scăpat de acel microb. Acum să vedem, că va fi regizoare sau actriță, vom vedea ce va fi. Sau cine știe, poate pe la 16 ani își va schimba opțiunea. Vedem ce va fi cu timpul, a declarat Pavel Bartoș recent pentru Click.

Vezi și Îl recunoști? Acum e un actor cunoscut și îl vezi la emisiunile cu cel mai mare rating, dar uite cum arăta la 18 ani

Citește și:

O actriță foarte iubită a devenit mamă pentru a treia oară! Bucurie mare, mai ales că tocmai pierduse o sarcină cu gemeni

Actrița Aishwarya Rai, diagnosticată cu Covid-19, spitalizată de urgență. Soțul și fiica ei sunt și ei internați