Mulți se întreabă ce mai face și cum mai arată Maria Ciobanu, la 85 de ani. Unicul ei fiu, Ionuț Dolănescu, dă asigurări că mama lui este cum nu se poate mai bine și mai fericită. „Mulţumesc lui Dumnezeu, mama e bine. Trăieşte la Los Angeles, e sănătoasă, are mintea limpede ca un cristal, se bucură de nepoţi şi e foarte activă la 85 de ani. A fost în ţară vara aceasta, iar de ziua ei, pe 3 Septembrie, ne-am adunat să o serbăm în familie. N-a fost mare petrecere. Am sărbătorit între noi, iar la un moment dat, a cântat în duet cu Iancu, fiul meu cel mic. Vă imaginaţi câte lacrimi s-au scurs. Nu trece o zi fără ca mama să nu cânte, fie şi doar în casă. Ce m-am bucurat de curând să primesc o înre­gistrare făcută cu telefonul de un enoriaş al unei biserici româneşti din Los Angeles, unde mama a cântat la slujbă. A făcut-o perfect, de parcă timpul nu a trecut peste vocea ei”, a povestit Ionuț Dolănescu, într-un interviu pentru revista Formula As.

ionut-si-doinita-dolanescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce mari s-au făcut nepoții Mariei Ciobanu!

Ionuț Dolănescu a povestit și despre cei trei copii ai lui, Vlad, Maria și Iancu, mai aleas că băieții și-au aniversat, recent, zilele de naștere. Luna aceasta, Vlad a împlinit 14 ani, iar mezinul Iancu, 8 ani.

„Cu Doiniţa, soţia mea, împart o frumoasă poveste de dragos­te. Suntem de cincisprezece ani împre­ună, și cred că Dumnezeu mi-a trimis-o în dar. Ştiu că nu există căsnicii per­fecte, de aceea mă feresc de termeni din aceştia mari, dar noi chiar suntem foarte fericiţi. Zilnic îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne creştem copiii îm­preună, în pace şi înţelegere, că soţia mea este alături de mine în viaţă şi pe scenă, că mă înţelege chiar şi când sunt mai dificil.

Vlad are paisprezece ani, a studiat pian şi vioară, dar interesele lui sunt mai degrabă către IT, ca majoritatea adolescenților din ge­ne­rația lui. Ioana Maria are 12 ani, studiază vioa­ra, am cântat îm­preună pe scenă, dar încă nu-mi dau seama dacă muzica îi va fi şi carieră. În schimb, mezinul, Iancu, cântă la pian, dar şi cu vocea, la numai opt ani. În el văd, parcă, cea mai aprinsă flacără în ceea ce priveşte muzica”, mai spune Ionuț pentru formula-as.ro.

Maria Ciobanu are trei copii și șase nepoți

Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Văduva (61 de ani), Camelia Filip (54 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (50 de ani). Pe Leontina a avut-o cu primul soţ, un tractorist din satul natal Roşiile, judeţul Vâlcea. Camelia e rodul iubirii cu „fluieraşul” Florea Burnea din Ansamblul Ciocârlia. Apoi, din relaţia cu regretatul Ion Dolănescu s-a născut Ionuţ.

Leontina Văduva locuiește la Paris, e căsătorită cu americanul Robert Saltz şi împreună au un fiu, Robert Nicholas (19 ani). Camelia are o fată, Mariana Elisa (26 de ani) şi un băiat, Cristian. Din partea lui Ionuț, Maria Ciobanu are trei nepoți: Ionuţ Vlad (14 ani), Ioana Maria (12 ani) şi Iancu Marian Nicolae (8 ani). În przent, Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Câmpeanu, văduvul prietenei ei, artista Ileana Sărăroiu.

Citește și: Ce avere are Maria Ciobanu. Dezvăluirile făcute de Dragoș Dolănescu: ”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de… Nu era petrecăreață ca tata” Ce-i reproșează fratelui lui, cu privire la moștenire

Citește și: Ce pensie încasează Maria Ciobanu în SUA? Cât îi dă statul român și cât cel care a ”înfiat-o”