Recent, însă, a postat pe Facebook o serie de fotografii cu cei doi copii ai săi, pe care îi are din căsnicia, între timp încheiată, cu pianistul Sorin Terinte.

vedeta are o fata si un baiatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Chiar dacă copiii ei nu mai sunt mici – Andrew are 20 de ani, iar Gloria, 17 ani – de Ziua Copilului, vedeta a scris pe Facebook: ”Hristos ne-a spus să fim precum copiii. Mulți cred că sînt. Spunem că sîntem copii în suflet. Dar ce înseamnă a fi copil?

Unii cred că a fi copil înseamnă a fi vesel. Alții cred că a fi copil înseamnă a te juca mereu. Totuși, nici veselia și nici joaca nu a salvat pe nimeni, iar lumea a produs chiar industria veseliei și a jocului pentru cei naivi…

Nici veselia, nici jocul, nici drăgălășenia nu ne fac copii, dacă ne-am pierdut puterea de a crede.

A fi copil înseamnă să crezi că totul e posibil. Să crezi că poți zbura cu o umbrelă, să crezi că poți doborî balaurul cu o sabie de lemn. Pentru aceștia a venit Hristos și a zis: ceea ce la oameni nu e cu putință, la Dumnezeu e cu putință. Putem zbura, putem zdrobi balaurul. Doar credeți”.

Cuvintele Ozanei au ajuns la sufletul multora dintre fanii ei. Cei mai mulți au fost însă încântați să îi vadă pe Andrew și Gloria, care deja nu mai pot fi numiți adolescenți, ci sunt la începutul maturității.

Andrew și Gloria nu au moștenit doar trăsăturile frumoase ale mamei lor, ci și talentul. Ambii studiază muzica și chiar au cântat, anul trecut, alături de mama lor, pe scenă. Gloria cântă la pian, iar Andrew studiază jazz-ul și e convins că își va depăși mama în ceea ce privește succesul, așa după cum a declarant el la un moment dat.

Vezi și Așa arată vedeta noastră după ce a slăbit 60 de kilograme. La 50 de ani poate purta și mini!

Citește și: