Drept dovadă stau mai multe imagini postate chiar de Traian Băsescu pe contul lui de facebook. Acesta a publicat poze de la piscină, unde se joacă în apă cu cei doi nepoți, care sunt numai un zâmbet. „Cu Traian Jr. şi Sofia, la scăldat. Singura soluţie să scăpăm de căldură”, a scris fostul președinte.

Traian Basescu si nepotiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie,anul trecut, după patru ani de mariaj, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

Într-un interviu pentru revista Viva, Elena Băsescu a declarat că ruptura s-a produs pentru copii, pentru a nu-i amăgi pe Sofia și Traian că părinții lor trăiesc în iubire și armonie, mai ales că ea și Syda  nu se mai înțelegeau de ceva vreme.

Citește și:La 30 de ani de la apariția în „Liceenii”, Ionică se bucură de o carieră de succes. Fiica lui îi calcă pe urme și joacă în piese de teatru

Elena a divorțat în septembrie anul trecut

„Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri”, a declarat Elena pentru Viva.

Mezina familiei Băsescu a explicat că decizia a fost cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. „Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îl am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”, a mai adăugat ea.

Citește ș: