Vedeta a postat o fotografie în care ea și cei trei copii ai săi sunt asortați, purtând haine din același material vesel, cu floricele. Cei patru au mers la biserică, pentru a fi împărtășiți.

Cu toții au fost lăudați de fani, însă Codin Maticiuc, un apropiat al vedetei, nu s-a putut abține și i-a scris acesteia pe Instagram: “Sis, ți-ai făcut ceva și ți-a rămas material?”.

Mereu cu simțul umorului la ea, fiica fostului președinte, acum în vârstă de 40 de ani, i-a dat replica imediat, fără a fi deranjată de remarca lui Codin: „Îți face sora ta o cămașă ca a lui Junior pentru “Miami Bici”-part 2.”.

Fanii s-au amuzat teribil, fericiți că au avut onoarea de a fi martori unui schimb de replici destul de personal și încântați să vadă ce mari au crescut nepoții fostului președinte.

Elena Băsescu e mamă a trei copii: o fetiță, Anastasia, din mariajul cu Cătălin Gheorghe, alias “Tomată” și doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, din mariajul anterior cu Bogdan ionescu, poreclit Syda.

Vezi și Dana Budeanu sare la gâtul Dianei Munteanu, pentru o greșeală pe care toate româncele o fac. Ce spune despre Elena Băsescu

Citește și: