„Uite cine a decis să mă însoțească la filmarea noului meu videoclip”, a scris Ricky Martin (50 de ani), în dreptul fotografiei din care zâmbește Matteo, fiul său 13 ani, aflat pe scaunul unui regizor de pe platou.

Iar fotografia a devenit curând virală, căci artistul este extrem de reținut în privința vieții sale e familie și nu împărtășește prea des fotografii cu copiii pe care îi crește împreună cu soțul Jwan Yosef (37 de ani).

De altfel, în urmă cu o săptămână și Jwan Josef a distribuit pe rețelele sociale o fotografie cu mezinul cupluilui, micuțul Renn, de Ziua Tatălui.


Ricky Martin își dorește și mai mulți copii

Ricky Martin formează un cuplu stabil cu Jwan Josef, cu care este căsătorit din 2017.

În momentul în care cei doi s-au cuplat, Ricky Martin era tată singur pentru gemenii Valentino și Matteo, acum în vârstă de 13 ani, obținuți de la o mamă surogat.

Între timp, la un an de la căsătoria lor, au apărut pe lume Lucia (acum 3 ani) și, 9 luni mai târziu, Renn (2 ani).

Ricky Martin a dezvăluit pentru Entertainment Weekly că încă se gândește să mai aibă și alți copii: „Unii oameni cred că sunt nebun, dar îmi place să am o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”.

„Jwan înnebunește în acest moment, dar este în regulă – să nu-i spuneți!’, a glumit starul.

Ricky Martin, un tătic admirabil pentru toți cei patru copii

amfAR Gala Cannes 2022 Presented by FTXSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Ricky Martin Martin e foarte mândru de fii săi preadolescenți: „Sunt doi copii foarte tari. Se descurcă fantastic la școală, ținând cont de vremurile pe care le trăim, au o soră și un frate mai mici și dețin rolul de frați mai mari, protectivi. Așa că este foarte frumos”.

Însă artistul pare de-a dreptul fermecat de singura fetiță a familie, Lucia, despre care spune că este stăpâna casei: „E casa fetei. E casa Luciei. Ea conduce totul”. „Nu pocnește din degete, dar ochii ei spun totul: Nu.”, se confesa el juraliștilor de la Entertaiment Weekly.

Citește și: S-a aflat! Cine este mama gemenilor lui Ricky Martin. E celebră și e incredibil de frumoasă

Proaspăt despărțită de soțul cu care are doi copii, vedeta TV și noul său iubit au dat frâu liber pasiunii în mijlocul mării, pe o barcă gonflabilă