Shakira are 44 de ani, iar iubitul ei, Gerard Pique, 34, și împreună formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu toate acestea, cei doi sunt extrem de discreți cu viața lor de familie și se țin departe de blitzurile aparatelor de fotografiat.

Tocmai de aceea, nici cei doi băieți pe care îi au împreună nu sunt foarte des văzuți în mass media. Însă, din când în când, mândrii nevoie mare de comorile lor, cei doi părinți postează instantanee cu micuții lor: Milan, în vârstă de 8 ani, și Sasha, de 6 ani.

Și dacă fiul cel mare, Milan, e bucățică ruptă din tatăl său, cel mic, Sasha, îi semănă foatre bine mamei.

shakira piqueSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De ce nu se căsătoresc Sahkira și Pique

Oricât de ciudat ar părea pentru fanele celebrului fotbalist al FC Barcelona, Shakira nu se grăbește să se căsătorească cu iubitul ei, în ciuda faptului că are o relaţie de 10 ani cu acesta și au doi copii minunați împreună.

După cum ea însăși a declarat recent, preferă în continuare să aibă statutul de iubită pentru că asta îl ţine pe fotbalist „cu picioarele pe pământ”.

De altfel, Shakira a recunoscut că „o sperie căsătoria” şi că nu se grăbeşte să se mărite cu Pique, pentru că „preferă să rămână iubita lui, nu să fie soţie”.

Citește și: Povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor. Sunt împreună de 14 ani și bruneta avea doar 19 ani când l-a cunoscut

xAre 75 de ani și o viață ca un scenariu de film. Cum arată azi Mireille Matheiu