Băiețelul Andreei Mantea va împlini vârsta de trei ani pe 27 mai, iar vedeta este în culmea fericirii. David este un băiețel superb și pe zi ce trece este mai adorabil și parcă începe  să semene și mai mult cu mama lui.

Andreea a mărturisit că de când David a apărut în viața ei, simte că trăiește cu adevărat.

„Recunosc că nu exista fericire mai mare sau vreun alt sentiment mai puternic care să mă facă să ador viața asta! îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis minunea asta în viata mea și tot ce îmi doresc este să fiu sanatoasă ca să o pot trăi in continuare! ”, a spus Mantea.

19493_507518929292255_1074282957_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Vedeta TV susține că pentru ea nu e deloc dificil să fie mamă singură. „Privind strict din perspectiva mea, nu e dificil. Mă simt în stare să îi ofer copilului meu tot ce are nevoie, atât sufletește, cât și din punct de vedere material. Sunt o mamă cu picioarele pe pământ, optimistă și am foarte multă energie. Energie pe care mi-o dă David. Indiferent cât de obosită, îngândurată aș fi, când îl văd parcă îmi șterge cineva cu buretele orice apăsare. Dar cred că multe mame singure din România se confruntă cu probleme uriașe reale, care decurg, multe dintre ele, din lipsurile materiale sau din faptul că sunt hăituite, agresate de foștii parteneri de viață. Fiecare femeie trebuie să își găsească puterea în ea însăși să lupte, iar când lupta asta se dă pentru propriul copil nimic nu e imposibil. Mamele sunt adevărate leoaice”, a declarat Andreea pentru Libertatea pentru femei.

Andreea Mantea a fost părăsită de iubit când era însărcinată în șase luni

David a venit pe lume în urma relației pe care Andreea a avut-o cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, un concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat pentru a-şi jumătatea, în 2014.

Chiar dacă ea s-a îndrăgostit nebunește, relația celor doi n-a rezistat însă foarte mult, iar Andreea Mantea a rămas mamă singură. Deși cei doi erau logodiți și frumoasa brunetă își dorea chiar să meargă la altar cu luptătorulul MMA, Cristi Mitrea a părăsit-o pe frumoasa brunetă pe când era însărcinată în șase luni cu David. El a declarat, în repetate rânduri, că nu își dorește să își vadă copilul, lucrurile pare că s-au schimbat radical. De dragul copilului, se pare că cei doi s-au împăcat și se înțeleg mai bine. Cu toate acestea, ei  nu mai formează  un cuplu în prezent.

Citește și: