Pe cât de iubit este, pe atât de problematic a fost startul său în viață, dintr-un anumit punct de vedere. E fiul lui Cristi Mitrea, însă în acte acesta nu a fost recunoscut.

Andreea-si-DAvid-cu-ochelari-asortatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cristi Mitrea nu a crezut de la început că David este copilul lui

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au avut o relație de scurtă durată. S-au despărțit după doar câteva luni de iubire. De atunci, nu au fost în relații prea bune, reușind să comunice doar de dragul celui mic.

Nu demult, Cristi Mitrea a vorbit în cadrul unui podcast despre mai multe aspecte personale ale vieții sale. Astfel, a spus că David are, în certificatul de naștere, în dreptul tatălui, doar o linie. Luptătorul MMA a mărturisit că nu l-a recunoscut în acte pe fiul său.

Cristi Mitrea a declarat că, la început, a avut îndoieli legate de David. Nu își putea da seama dacă, într-adevăr, este copilul lui sau nu.

Când cel mic a crescut, bărbatul și-a dat seama că are o conexiune cu cel mic și a simțit că este fiul său și că are nevoie de el în viața lui. Cei doi au o relație frumoasă acum și petrec mult timp împreună, deși Cristi nu are nici acum o relație prea bună cu Andreea.

„Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea așa, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea… am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat… și am început să dezvolt această relație cu David, care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a spus Cristi Mitrea.

Cum i-a spus Andreea Mantea lui Cristi Mitrea că era însărcinată

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița”, de la Antena 1. Cei doi au format un cuplu în timpul show-ului de televiziune, dar și apoi, în viața reală, timp de câteva luni. Când Andreea a rămas însărcinată, ei erau deja despărțiți.

L-a anunțat pe Cristi că poartă în pântece copilul lui și i-a mărturisit că îl va păstra, indiferent cum vor evolua lucrurile între ei. Cristi mărturisește că a iubit-o pe Andreea Mantea, dar așa a fost să fie.

„Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la «nu l-ai dorit» este faptul că alesesem să termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că, indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul.”, a povestit el.

Vezi și Andreea Mantea în sfârșit ni-l arată pe iubitul său. Prima poză cu bărbatul enigmatic din viața ei

Citește și:

A fost unul dintre cei mai iubiți actori, dar acum nici nu mai poate să vorbească

Fotografii nemaivăzute de la nunta Alinei Ceușan