Irina Columbeanu seamănă perfect cu mama ei, moștenindu-i frumusețea. Ea a dispărut brusc de pe rețelele de socializare fără să le dea nicio explicație fanilor.  Fiica lui Columbeanu și a Monicăi Gabor a reapărut recent pe conturile sociale, după o pauză de aproape un an, timp în care s-a mutat și s-a acomodat perfect în America, alături de mama ei.

Irinuca-alaturi-de-Monica-si-Mr-PinkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Irinuca a crescut foarte mult și aproape a ajuns-o în înălțime pe mama ei, fost fotomodel. Ea a făcut recent o noua postare pe contul ei de Instagram, în care face reclama la măști de protecție, probabil o nouă afacere de familie.

“Totul se rezumă la siguranță. Eu mi-am luat maștile de la @atxgppe și in curând vor fi disponibile și în România!”, a scris Irinuca.

Potricit click.ro, la o simplă căutare pe Google, găsim că firma menționată de Irinuca face parte din grupul Addentax, o companie din China, înființată în 2014, care produce, printre altele îmbrăcăminte și echipamente funcționale și de protecție. Nu este exclusă legătura lui Mr. Pink cu această companie, așa că cee ace promovează Irinuca pare a fi o nouă afacere de familie.

Cu toate acestea, fanii nu au iertat-o și au criticat-o dur pentru faptul că a dispărut fără să le zică nimic.

„Am și uitat cum arătai”, „Putea măcar sa anunțe că o să ia o pauză și că o să lipsească, mie îmi plăcea în august mult de ea, dar mi- a trecut. Alții cum pot să zică că iau o pauză?”, „Irinaaa, ne-a fost foarte dor de tineee, mai postează și pe youtube,ne e foarte dor de un videoclip de al tău care să ne motiveze, te implorăm, întoarce-te! Te iubim, Irina,noi nu te-am uitat!”, „Mai postează pe YouTube și tik tok ! Lumea e foarte îngrijorată !”, „Ne- a fost dor de tine! Postează mai des!”, au scris fanii.

Citește și: