Simona Pătruleasa a petrecut câteva zile de relaxare pe litoralul românesc, la Olimp, iar din pozele de pe Instagram s-a văzut că s-a distrat foarte bine. S-a întâșnit cu Horia Brenciu, cu Anca Serea, a stat la povești cu ei, s-a relaxat la plajă și în compania fiicei. Așa am observat că micuța Ingrid s-a transformat total. Și-a tuns părul din ce în ce mai scurt, s-a înălțat și și-a dezvoltat parcă și mai mult pasiunea pentru modă. Este o mică fashionistă și ne duce cu gândul la Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmesc, care era la fel de dulce și de pasionată de haine.

Fiica Simonei Pătruleasa, o adevărată fashionistă

Ingrid poartă foarte multe piese vestimentare în alb și negru, adoră această combinație. Trece cu ușurință de la ținute elegante, la ținute cu influențe rock sau extrem de minimaliste, combinând doar două piese aparent banale, dar de efect. Este clar că a avut îndrumarea mamei ei, însă la aproape 11 ani fetițele au deja un stil conturat și simț estetic dezvoltat. Din punct de vedere fizic, Ingrid parcă seamănă mai mult cu tatăl ei, omul de afaceri Sabin Ivanof.

fiica-simona-patruleasa-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Simona Pătruleasa a apelat la tratamente pentru a rămâne însărcinată

Simona Pătruleasa a povestit că a fost nevoită să apeleze la fertilizări in vitro pentru a putea face un copil. „În final, am apelat la tratamente. Am făcut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus… și cel din urmă a fost cel mai greu, cu medicamentație și injecții pe care mi le făceam singură în abdomen. După calculele mele au fost 300 de injecții dureroase și traumatizante. Am apelat la fertilizare in vitro, pentru că mă gândeam că nu pot fi atât de egoistă, să nu aibă nici Sabin un copil… El spunea că putem să înfiem. Din fericire o să-l avem pe al nostru”, declara, recent, Simona.

Citește și: Suri Cruise, pe zi ce trece, tot mai frumoasă! Seamănă leit cu tatăl ei, Tom Cruise, care de aproape 10 ani refuză să o mai vadă

Citește și: Ce spune Simona Pătruleasa despre operațiile estetice. ”Am avut o experienţă destul de neplăcută”