Iris-Anna s-a născut pe 9 februarie 2016, provenind din relația fostului principe Nicolae cu Nicoleta Cîrjan, dar tatăl ei a recunoscut-o abia în urmă cu doi ani.

Fostul principe a spus inițial că micuța nu este făcută cu el, cu toate acestea minunăția de copil nu a dus lipsă de dragoste, pentru că mama ei i-a oferit-o înzecit. .

Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care a avut o relaţie cu fostul Principe al României, nu s-a lăsat însă până ce nu a obținut în acte confirmarea că Iris Anna este strănepoata Regelui Mihai.

Prima reacție a Nicoletei Cîrjan, după ce fostul principe Nicolae a recunoscui oficial că este tatăl fetiței eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fostul principe Nicolae a recunoscut-o abia în mai 2019

Și a reușit. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, când micuța avea deja 3 ani și 3 luni. Asta după ce Nicoleta a acceptat să facă două teste de paternitate, așa cum și-a dorit.

Din acel moment, nepotul princiar şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte. Îi plătește copilei pensie alimentară și are dreptul să o vadă.

Dar micuța Iris Anna, botezată după străbunica sa, regina Ana, este un copil foarte fericit, iar mama ei are grijă să nu-i lipsească nimic.  Blondina cu ochii negrii și surâs blajin, aduce cu Regina Ana, potrivit click.ro,  dar seamănă foarte bine și cu tatăl ei.

În ziua în care micuța a împlinit 5 ani, mama ei a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant: „9 Februarie 2021. 5 ani de când sunt privilegiată să cresc. Să mă cresc pe mine, să o îngrijesc şi să o iubesc pe ea. La mulţi ani, minunea mea! Eşti aşa de faină, iar eu sunt cea mai norocoasă din lume să fiu mămica ta! .”

În septembrie 2018, Nicolae al României s-a căsătorit cu Alina Binder. Perechea are împreună o fiică, Maria Alexandra, născută în noiembrie 2020. Sora lui Iris a fost botezată pe 23 ianuarie 2021.