Actriței, care recent a devenit mamă pentru a doua oară, nu-i vine să creadă cât de repede a trecut timpul.

Alături de o fotografie unde apare alături e fiica ei, Tily a scris emoționată: ”Ca bine a zis Popescu: Ma intrebi cand a trecut timpul?Uita-te la fii-ta. E pe bancheta din spate. Acolo sunt cei 9 ani!”.

tily-si-SofiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu doar că e aproape cât mama ei de înaltă, dar Sofia este și foarte frumoasă. Cu ochii albaștri și un zâmbet sincer, de copil, Sofia e răpitoare.

Dar atuu-rile sale nu se opresc doar la frumusețe. ”Nu cred ca este asa de mare, minunata, empatica, blanda, atenta la nevoile altora, iertatoare” – o descrie Tily în doar câteva cuvinte.

Cât despre fani, acești au rămas fătă cuvinte la vederea acestei frumuseți. ”Se vede ca e un copil bun!!!!”, ”Sunteți atât de frumoase!!!”, ”Sunteți minunate,Tily dragă! Mi-am înseninat copilăria cu tine! Iar azi îmi înseninez aceeași copilărie uitându-mă în urma noastră… ce de minuni au prins contur! Aveți niște puiuți adorabili” – sunt doar câteva dintre comentarii.

Tily Niculae este căsătorită cu Dragoș Popescu din 2011, iar în urmă cu cinci luni li s-a născut al doilea copil, un băiețel pe nume Răducu.

Vezi și Băiețelul lui Tily Niculae a împlinit 3 luni! Vedeta are doi copii perfecți!

Citește și:

La doar 17 ani, fiul lui Ștefan Bănică va apărea într-o emisiune TV cu tatăl lui

Connect-R, pe mâinile medicilor! Cu ce boală se confruntă artistul la numai 38 de ani: „Te poți nenoroci”