E de înțeles, pentru că Riana este o minunăție de fetiță. Tocmai a început, cu emoție, clasa I, în condițiile unui atipic 2020.

Riana-are-7-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Riana mea”, ”Iubirea vieții mele”, ”Dragostea mea supremă”, ”Rațiunea mea de a trai!” – așa își numește copila Diana.

Vorbind despre felul în care-și crește fiica, vedeta spunea: ”Eu folosesc un altfel de parenting, nici autoritar, nici permisiv. În educația ei întotdeauna am fost adepta fermității și nu mergem niciodată pe pedepse sau recompense. Mergem pe iubire, căldură, afecțiune, dar și fermitate atunci când este cazul.

Nu-i cumpărăm ceva pentru că merită sau pentru nu merită, ci pentru că este copilul nostru, pentru că-l iubim și l-am făcut pentru a-i dărui totul în viață.

Dacă mă ajută la magazin, o face pentru că avem nevoie de bani ca să cumpărăm lucruri în casă, hăinuțe etc. Adică lucrurile esențiale în viața noastră, pentru care trebuie să muncim cu toții, fiecare la nivelul pe care îl are”, a povestit Bișinicu.

Pentru că nu vrea să o obișnuiască doar cu daruri scumpe, artista o lasă pe fiica ei să strângă singură bani dacă vrea să-și cumpere o jucărie mai costisitoare. “Și-a strâns bani și și-a cumpărat din America o păpușă de 100 de dolari, păpușa Audrey din filmul Descendenții, dar a zis că o va desface de ziua ei, pe 27 februarie. Și-a făcut singură cadou”, spunea ea la începutul anului.

Vezi și Elena Cârstea, revedere cu fiica sa, soldat în armata americană. Tânăra a împlinit 21 de ani

Citește și:

Cum l-a anunțat Gina pe Smiley că este însărcinată și cum a reacționat artistul

Diana Munteanu, noi fotografii în costum de baie! Arată excelent, dar pe fani tot îi nemulțumește ceva