Drept dovadă stau imaginile în care Vivienne Jolie-Pitt a fost surprinsă marți, împreună cu mama ei la cumpărături, în cartierul Los Feliz din Los Angeles. Cu părul blond și lung, tenul alb, micuța domnișoară se pare că a moștenit tot ce era mai frumos de la părinții ei, atât de la mamă, cât și de la tată. Mai mult, Vivienne pare și extrem de cuminte și ascultătoare și nu se dezlipește deloc de mama ei. Fetița și fratele ei geamăn, Knox,  vor împlini săptămâna viitoare nouă ani, însă aniversarea lor este umbrită de despărțirea părinților ei.

Angelina Jolie  și VivienneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Deși au apărut zvonuri că Brad Pitt și Angelina Jolie vorbesc despre o împăcare de dragul copiilor, se pare că cei doi nu au făcut nici un pas în acest sens, iar celebrului actor au început să-i dea târcoale numeroase femei frumoase de la Hollywood. Se pare că acesta ar fi început o relație cu Elle Macpherson, dar a fost surprins în tandrețuri și cu actrița Sienna Miller.

Citește și: Nu ai de ce să le invidiezi. Uite cum arată vedetele fără pic de machiaj. Mai că îți vine să o iei la fugă. Imagini neretușate

Angelina Jolie a depus actele de divorț

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut, după doi ani de căsnicie și 12 ani de relație,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

 

Citește și: