Mario a împlinit pe 10 septembrie 16 ani și este liceean. Momentul aniversării lui a fost marcat de Alexandra și de Adrian Mutu cu mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„Îmi amintesc când te-am văzut prima oară – a fost cea mai fericită zi a vieții mele. De atunci, inima mea este plină de bucurie și iubire. Păstrează acest zâmbet pe chip, îndrăznește să gândești diferit, îndrăznește să ai visuri mari și fii diferit. Acum ești cu un an mai mare și, să sperăm, mai înțelept. La mulți ani, fiul meu”, a scris Alexandra Mutu, la o imagine cu fiul ei.

Mario si AlexandraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Chiar dacă sunt atât de departe unul de celălalt, Adrian Mutu a ținut să fie și el alături de fiul lui, cu un mesaj asemănător cu al fostei sale sale soții.   „Sper ca, anul acesta, aniversarea ta să fie începutul unei călătorii de uitat care să te conducă spre un viitor nemaipomenit. Întotdeauna să-ți amintești să-ți urmezi dorințele și visurile. Te iubesc, campionule!”, a scris Adi.

Citește și: Prințul Charles va fi nevoit să renunțe la titlul de rege! Motivul cumplit pentru care nu va putea urca pe tron. Prințul William este distrus

Mario este pasionat de modelling

Mario locuiește în Statele Unite, alături de mama sa, Alexandra Dinu și de partenerul ei de viață, producătorul de filme Jeffrey Greenstein. În plus, băiatul merge pe urmele mamei lui, fiind pasionat de modelling, dar și de baschet, neavând se pare o pasiune și pentru fotbal, sportul care l-a făcut celebru pe tatăl lui.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în urmă cu 15 ani, după trei ani de căsnicie. Adrian Mutu s-a recăsătorit de atunci pentru a treia oară și mai  are trei copii, două fetiţe,  Adriana şi Maya Mutu din relaţia cu Consuelo, şi Tiago Mutu din actuala căsnicie cu Sandra.

Citește și: