Cu toate că este extrem de discretă când vine vorba de viața sa personală și încearcă să-ți țină fiica cât mai departe de lumina reflectoarelor,  Teo Trandafir  nu rezistă să nu se mândrească cu fiica ei și postează destul de des imagini cu ea  pe contul ei de Instagram.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Micuța Maia a împlinit pe 10 mai vârsta de 17 ani. S-a transformat într-o domnișoară superbă, extrem de talentată, și a crescut spectaculos.

Întrebată, într-un interviu pentru Ciao, cum a reacționat când Maia i-a prezentat prima oară un băiat cu care a ieșit, Teo a declarat: ”Ne-am cunoscut, am dat mâna, nu este o tragedie să îți lași fata frumoasă să iasă în oraș să bea un suc.

Nu a fost niciun fel de problemă, era un tânăr de aceeași vârstă, condiție. Așa cum nici părinții băiatului nu s-au speriat de fiica mea, așa nici eu nu am fugit să mă ascund de teama unui băiețel”.

Teo Trandafir și fiica sa, Maia, au o relație de invidiat. Mămica și adolescenta gândesc la fel, au gusturi vestimentare asemănătoare, și se înteleg dintr-o singură privire. De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit că „Maia nu a fost adoptată”, ci așteptată de ani de zile de când și-a dorit un copil, fiind „un dar de la Dumnezeu”. „L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a declarat Teo pentru HUF.

Teo  a  povestit despre relaţia frumoasă pe care o are cu fiica ei, recunoscând că a fost o mamă exigentă. „Am fost multă vreme o mamă foarte exigentă, astfel încât acum îmi îngădui să fiu permisivă. Fiică-mea are niște reguli pe care noi două ni le-am impus și le-am respectat respectându-ne reciproc. Știm exact până unde să mergem, până unde să întindem coarda, astfel încât când ea a zis Am nevoie de ceva!’, eu știu că are nevoie de cel puțin trei argumente pentru acel ceva. Uneori i le cer, alteori, nu! Acum nu mai este nevoie de întrebarea De ce?’, care se punea în anii trecuți’, a spus Teo.

 ”Relația mea cu Maia este una foarte cool. În momentul în care are nevoie de un sfat vine la mine, dacă nu se încuie la ea în cameră și le gândește. Este un om extrem de înțelept și echilibrat.

Da, i-am dat un sfat, încă de când avea trei ani, și anume că în viața asta nu trebuie să faci nimic, fără explicații și argumente. În afară de un singur lucru: să fie fericită”, a povestit Teo.

Citește și:

Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme în 4 ani, după operația la stomac. Dar are grijă și acum  de dieta ei. Iată ce mănâncă în fiecare zi ca să se mențină în formă

Interviu EXCLUSIV Emilia Popescu: ”Am descoperit târziu ipocrizia”