Aceasta abia împlinise vârsta de 15 ani când și-a pierdut tatăl și a fost devastată de dispariția acestuia. Însă, tânăra a început să posteze din nou imagini pe Instagram după o pauză lungă, în care demonstrează că s-a transformat într-o femeie superbă.

Meadow WalkerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Meadow are acum 20 ani și a moștenit de la tatăl ei ochii superbi, dar și frumusețea lui și a mamei sale, Rebecca Soteros. Se pare că foști colegi de platou al lui Paul încă au grijă de Meadow și o urmăresc la fiecare pas.

Tyrese Gibson, care a jucat alături de actor în celebra franciză, și-a făcut timp să îi scrie un mesaj frumos la una dintre fotografii. „Bună, îngerule. Îți trimit toată dragostea mea și iubire”, i-a scris acesta.

Citește și:Angelina Jolie și Brad Pitt au probleme mari cu fiica lor, Shiloh. „Ne-a cerut  să-i spunem John sau Peter”

Meadow a înființat o organizație caritabilă

De când Paul a murit, Meadow a făcut numeroase lucruri pentru o onora memoria tatălui ei, care era implicat în diverse proiecte caritabile și i-a dus munca mai departe. Ea a pus bazele fundației „Paul Walker”, o organizație filantropică ce luptă pentru problemele mediului și oferă burse studențiilor și cercetărilor în educația științelor marine.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013. Automobilul roşu, marca Porsche GT Carrera, condus de prietenul lui Paul Walker, fostul pilot de curse Roger Rodas, rula cu o viteză cuprinsă între 129 şi 150 de kilometri pe oră, înainte ca Rodas să piardă controlul asupra volanului şi să se izbească de un stâlp şi de un copac, în Santa Clarita, California, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Citește: