Recent întoarsă dintr-o vacanță pe tărâmuri exotice, mama ei, Bianca Drăgușanu, care se află într-o relație cu Gabi Bădălău, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa, care a însoțit-o la muncă.

”Azi am muncit impreuna la visurile noastre care devin realitate doar pt ca Noi Suntem!”, a scris cu optimism Bianca, cea a cărei viață seamănă din ce în ce mai mult cu o telenovelă.

Sofia-are-4-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fotografia cu Sofia Natalia Slav a postată acum o zi, reușind să strângă peste 14.000 de aprecieri. În aceeași zi, și fostul soț al Biancăi, Victor Slav, care și el are o nouă relație, a postat două instantanee cu el și fiica sa, scriind simplu: ”Putin raciti, dar fericiți”. În instantanee, tatăl, fiica și cățelul se strâng în brațe, pe canapea.

Din imagini se vede clar asemănarea Sofiei cu tatăl său. Aceiași ochi și același zâmbet ștrengar. De altfel, e greu de spus dacă micuța seamănă și cu mama ei, pentru că puțini își mai amintesc cum arăta aceasta, înainte să devină dependentă de operațiile estetice.

Vezi și Bianca Drăgușanu se mută cu fiica ei departe de România. Motivul pentru care a luat această decizie

Citește și:

O celebră interpretă de muzică populară, măritată fără să știe: „Am crezut că merg la o prezentare de modă”

Cât s-a îngrășat Flavia Mihășan în sarcină: ”Câteodată şi uit că sunt gravidă”