Aviv are 10 ani și deja o personalitate puternică. Înnebunit după muzica rock, acesta deja se îmbracă în negru, cu ținte. Iar mama lui, având și ea o pasiune pentru negru, i se asortează ca la carte.

Cei doi s-au pozat recent la Băile Govora, unde artista împletește utilul cu plăcutul, urmând niște proceduri benefice sănătății.

monica-si-aviv-asortatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dacă despre Monica Anghel toată lumea știe că are nu doar o voce puternică, ci și o personalitate pe măsură, iată că și Aviv îi calcă pe urme. Invitat la un moment dat într-o emisiune și întrebat dacă îi place genul de muzică interpretat de mama sa, Aviv a spus cu sinceritate aproape brutală: ”Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”.

A fost întrebat și dacă gustă umor din Divertis, unde și Monica Anghel a fost parte, și nici de această dată puștiu nu a dezamăgit: „Nu știu ce e aia Divertis. Eu nu le am cu Divertis-ul”.

Artist tatuator și rocker

Aviv are în general păreri clare. Știe că, atunci când va fi mare, vrea să devină artist tatuator și rocker, după cum a declarat el. Pasiunea pentru tatuaje se moștenește din familie, tată său având mai multe. Monica Anghel, deși le adoră, nu crede că își va face vreunul.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator … vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus ”Mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! ”. Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar”, declara Monica Anghel la Antena Stars.

Vezi și Amintiri triste din copilăria Monicăi Anghel: ”Parcă văd și acum că a venit o mașină cu un lanț pe o bilă”

Citește și:

Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei

Boala cruntă cu care se confruntă văduva lui Dan Spătaru. S-a declanșat la moartea lui