De ziua lui, prezentatoarea TV a postat pe Facebook o fotografie cu comoara ei, pe David ținând în brațe tortul aniversar, tort pe care tronează un minge de fotbal, pasiunea lui.

”Astazi este numai despre tine! Te iubesc si multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a dat! Happy 12, David♥️ ”, a scris Diana Munteanu pe o rețea de socializare.

david-a-implinit-12-ani-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Într-un interviu acordat în primăvara acestui an, Diana Munteanu povestea că David face fotbal, dar și înot.

„Face fotbal. E talentat, așa spune lumea că e talentat. Este mult de muncă până va ajunge departe. E o fire sportivă că și mine.

Mi-a cerut să meargă la fotbal. Îl duc și la înot. Face sport în fiecare zi. De trei ori pe săptămâna fotbal și de două ori înot, iar sâmbata are meci.

Cei care fac sport nu răcesc atât de des. Îi îndemn pe părinți să își ducă copiii la sport. Nu e greu de crescut. David e un copil atât de dornic să facă lucruri”, spunea ea într-un interviu pentru VIVA!.

Acum doi ani, Diana Munteanu vorbea, pentru aceeași sursă, despre relația dintre ea și fiul său: „Suntem mamă-fiu, dar mai presus de orice suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem. Vorbim aproape toate lucrurile și totul foarte deschis. Eu așa l-am învățat și așa vreau să fie și el cu mine. Am considerat că dacă eu sunt deschisă cu el asta mi se va întoarce.

David este un copil foarte deschis. Îmi spune tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai important într-o relație mamă-copil este comunicarea. Să-l înveți să facă diferența între bine și rău. Trebuie să șție să se ferească singur”.

Fiul lui Claudiu Niculescu

Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat la Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică.

Diana Munteanu e fiică de artiști, tată ei, Titus Munteanu, fiind un renumit dirijor, iar mama sa, soprană.

Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat pianul la Școala de Muzică, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică.

Favid este rezultat din mariajul cu Claudiu Niculescu, încheiat între timp. Cei doi au divorțat la finele lui 2014, după 7 ani de căsnicie.

Vezi și Diana Munteanu, noi fotografii în costum de baie! Arată excelent, dar pe fani tot îi nemulțumește ceva

Citește și:

Ștefan Stan, fotografia cu fetița lui care a topit inimile fanilor

Declarație neașteptată din partea lui Pepe, la 4 luni de la divorț: “Nu mi-aș fi dorit să divorțez”. De fapt ce s-a întâmplat între ei