A venit pe lume pe 8 februarie 2016, dar tatăl ei nu a vrut să o recunoască. Fostul principe  a spus că nu este făcută cu el, cu toate acestea  minunăția de copil nu a dus lipsă de dragoste, pentru că mama ei i-a oferit-o înzecit. .

Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care a avut o relaţie cu fostul Principe al României, nu s-a lăsat însă până ce nu a obținut în acte confirmarea că Iris Anna este strănepoata Regelui Mihai.

61393427_2625867144113840_8081905888631193600_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și a reușit. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, când micuța avea deja 3 ani și 3 luni. Asta după ce Nicoleta a acceptat să facă două teste de paternitate, așa cum și-a dorit.

Din acel moment, nepotul princiar şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte. Îi plătește copilei pensie alimentară și are dreptul să o vadă.

Dar micuța Iris Anna, botezată după străbunica sa, regina Ana, este un copil foarte fericit, iar mama eia re grijă să nu-I lipsească nimic.  Are deja 4 ani și 4 luni și i se văd bine trăsăturile. Blondina cu ochii negrii și surâs blajin, aduce cu Regina Ana, potrivit click.ro,  dar seamănă foarte bine și cu tatăl ei.

”Sensibilă, bună, dulce, puternică, iubitoare de animale, curajoasă, inteligentă, carismatică, așa e ea, Iris Anna, la patru anișori. Pentru mine au fost, cu siguranță, cei mai grei ani din viața mea, dar și cei mai frumoși. Sunt foarte fericită că am ieșit întregi amândouă din acești primi ani, sunt convinsă că tot ce vine va fi mai ușor și mai fain”, a scris Nicoleta Cîrjan într-o postare.

Fostul principe Nicoale a anunțat de 1 iunie că  va deveni tată. Soția sa, Alina Binder, este însărcinată și va naște în noiembrie.

”Sunt fericit să vă pot împărtăși că soția mea este însărcinată cu primul nostru copil. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai”, a transmis fostul Principe Nicolae, actual Nicholas Medforth-Mills. Principele Nicoale a fost exclus de la tron pentru că nu a recunoscut-o pe Iris-Anna.

 

Citește și: