Ștefan Bănică Jr pare foarte fericit alături de Lavinia Pîrva, cu care are un băiețel superb. L-au ținut departe de ochii presei, dar artista mai postează din când în când imagini cu el, iar cea mai recentă i-a uimit pe fani.

Lavinia a făcut publică o nouă imagine cu micuțul Alexandru. Ca de obicei nu i-a arătat fața, dar l-a pozat de la spate, stând pe un scăunel, în timp ce se uită al TV, iar fanii au fost uimiți când l-au văzut. Băiețelul are părul blond și a crescut foarte mult, față de cum arată în ultima poză publicată de mama lui. Alexandru va împlini pe 13 mai vârsta de doi ani.

„După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puși pe șotii și pe împrăștiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea cu atât suntem mai fericiți?”, a scris Lavinia în dreptul imaginii.

Fanii au reacționat imediat, după ce au remarcat părul blond deschis și și-au exprimat imediat uimire, în timp ce alții s-au arătat iar nemulțumiți că nu-i arată micuțului și fața.

„Cam blonduț. Ștefan știe sigur ……..”, ”Asa blondut??? ❤️”, ”Și el are ochii albaștri ca frații lui”, ”Cu cine seamănă copilul tău blond?”, „Copilul vostru este blond? Cu cine seamănă”, „De ce nu pui poze cu fața la copil, să l putem vedea și noi. Cred că este un copil ca toți ceilalți copii nu este cu nimic diferit”, au comentat imediat câțiva internauți.

lavinia-si-fiul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta a recunoscut într-o emisiune TV că Alexandru este foarte energic și se pare că a moștenit și el talentul tatălui său, fiind atras de muzică.

De asemenea, Lavinia a dezvăluit că încă nu și-au dat seama cu cine seamănă mai mult, dacă cu ea sau cu Ștefan.

„E mofturos. Îi place să se caţere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentaţie, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu ştim încă cu cine seamănă mai mult”, a spus Lavinia Pârva în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Numai că Alexandru mai are o pasiune, complet neobișnuită pentru vârsta lui: “E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă (…)”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. Pe 13 mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume primul ei copil și al lui Ștefan.