“La mulţi ani frumoşi, veseli şi sănătoşi, prinţesa mea cu ochi verzi! De azi eşti majoră în toate statele! Happy 21! Îmi umpli viaţa cu bucurie! Sunt mândră de tine! Te iubesc enorm, Gloria!”, a scris Rita Mureșan pe Facebook, postând și o fotografie cu mezina sa.

Tânăra este într-adevăr superbă, amintind de mama sa, în tinerețe.

fiica-cea-mica-a-Ritei-MuresanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Chiar dacă nu locuiește în România, pandemia le-a apropiat pe mamă și fiică. Rita Mureşan a petrecut lunile de izolare alături de Gloria, în Marea Britanie “1,2,3… start! Înapoi la Şcoala! Kings [email protected]! Atât de greu… Eu v-am mai spus că aceasta pandemie mie mi-a adus multă, multa bucurie! Să petrec şapte luni cu Gloria acasă a fost o binecuvântare!

Dar viaţa îşi urmează cursul! Să fii protejată, copila mea frumoasă! Succes în noul an, ultimul an de facultate! Dar mă mai bucur de o săptămâna cu Rebe!”, a mărturisit Rita.

Rebe, de fapt Rebeca, este sora mai mare a Gloriei. La sfârșitul anului trecut, aceasta a împlinit 23 de ani, prilej cu care mama ei scria pe rețelele de socializare: ”(…)ea face azi 23. Minunea e la mine în casă! La mulți ani 23, Rebeca! Te iubesc și te apreciez enorm! Pentru tot ceea ce ești, pentru tot ce ai realizat și pentru această imensă surpriză”.

Rebeca Maria Mureșan a decis să părăsească nu doar casa părintească, ci și România. Fiica Ritei Mureșan s-a mutat definitiv, vara trecută, în SUA, acolo unde a termiant și facultatea, având specializarea chimie genetică.

Vezi și Fiica lui Virgil Ianțu se transformă într-o femeie superbă! Jasmine seamănă destul de bine cu tatăl ei

Citește și:

E oficial! Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. Anunțul emoționant făcut cei doi. Primele declarații

Sharon Stone a pozat în costum de baie la 62 de ani