Soția lui Emmanuel Macron are 67 de ani, dar afișează de fiecare dată o siluetă impecabilă și are apariții spectaculoase în public. Însă, Brigitte este foarte atentă la dieta ei și pentru a arăta bine și ca să fie suplă, soția lui Macron urmează patru trucuri.

Cele mai spectaculoase apariții ale lui Brigitte Marcron

Brigitte Macron a atras toate privirileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Face sport în fiecare zi

În fiecare dimineață, imediat cum se trezește, Brigitte se antrenează o oră pe bicicletă. În plus, în fiecare zi iese la plimbare.

Consumă vin, în mod moderat

Doamna Macron cere înainte de fiecare cină un pahar de vin alb ca aperitiv, însă, rareori, îl bea până la fund

Evită să mănânce carne

Brigitte Trogneux preferă salatele în locul fripturilor. În plus, preferă fructele de mare și peștele

Mănâncă într-un mod echilibrat

Are grijă ca în fiecare zi să consume fructe și legume, însă fără să facă exces.

Citește și:  La 51 de ani să arăți așa? Nicole Kidman, din ce în ce mai slabă | GALERIE FOTO

Francezii sunt fascinați de Brigitte Macron

Bucătarul de la palatul Elysee a dezvăluit că Brigitte mănâncă zece fructe și legume în fiecare zi, în timp ce soțul său, Emmanuel Macron preferă mâncăruri mai grase, precum cordon bleu-ul. Gomez a dezvăluit că mesele lor se bazează în principal pe preparate franțuzești.

”Doamna Macron vrea să consume cel puțin 10 fructe și legume pe zi. Așa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite, care întotdeauna trebuie să conțină cel puțin cinci legume diferite. Chiar și un blanquette (n.r. –tocăniță)  de vițel conține până la cinci legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidențiale”, a povestit bucătarul Guillame.

Un sondaj recent realizat de revista  Paris Match arată că  67% dintre francezi au o părere foarte bună despre soția președintelui. Sunt mai fascinați de Brigitte Macron mai mult decât orice altă primă doamnă din istorie, cu excepția lui Bernadette Chirac. Brigitte primește zilnic  peste 100 de scrisori la palatul, mult mai mult decât predecesoarele ei.

Citește și: