La masa de Crăciun, regina îi va aștepta și pe ceilalți membri ai familiei regale. Însă nu toată lumea va putea veni. Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, vor rămâne în California împreună cu cei doi copii ai lor. Vor lua masa cu regina grație tehnologiei, prin videoconferință.

Revenind la Regină și obiceiurile sale din ziua de Crăciun, prima pe listă e biserica, după care vine masa. Anul acesta, însă, regina va lipsi de la slujba de la biserică, dată fiind situația cu care se confruntă regatul. Riscul de infectare e mare, iar suverana are deja 95 de ani.

Masa însă va fi cu mare fast, în familie, ca în fiecare an. Vor lipsi însă prințesa Anne și soțul ei, recent confirmat cu Covid. Potrivit lui Darren McGrady, Regina Elisabeta preferă rețetele tradiționale când vine vorba de această sărbătoare și în fiecare an alege același meniu.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a are trei reguli pe care vrea ca toată familia regală să le respecte de Crăciun. Nu are voie nimeni să le încalce

Meniul complet de la masa de crăciun a Reginei

”După slujba de la biserică, familia regală se așază la o masă bogată, din care nu lipsesc friptura de curcan și toate garniturile tradiționale ori desertul. În fiecare an, Regina optează pentru același meniu”, a declarat Darren McGrady.

Iată meniul complet pentru masa de Crăciun:

Aperitiv: Salată cu homar

Felul principal: Curcan la cuptor, cu morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles

Desert: Budincă de Crăciun cu cremă de coniac

Citește și: