Multe astfel de infotrmații sunt ținute ”la secret”. Recent, însă, a ieșit la iveală faptul că la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte, primii născuți ai prințului William și Kate, meniul e cu totul special. Vinerea, de exemplu, e ziua fără carne. Sunt servite însă alimente bogate în proteine, astfel încât organismul în creștere al celor mici să nu sufere.

Printre alternative pentru felul principal de vineri, la prânz, se afla și macaroanele cu brânză sau panini.

De altfel, pentru orice zi a săptămânii sunt disponibile alternative vegane la meniuri. Toate felurile de mâncare servite în cantinele școlii private Thomas’s Battersea sunt create și realizate de chefi de primă clasă.

Meniu special, iarna

Meniurile se schimbă la fiecare trei săptămâni, iar iarna sunt servite feluri de mâncare mai bogate în calorii, mai sățioase.

La Thomas’s Battersea, gustările constau doar în fructe și legume, care sunt aduse la cantină proaspete, zilnic, a mai povestit o sursă.

Un meniu zilnic constă într-o gustare, la mijlocul dimineții, supă și pâine, un fel principal și budincă.

George și Charlotte nu sunt singurii membri ai familiei regale care au zile în care nu consumă carne. La ziua de naștere a prințesei Beatrice, de exemplu, când a împlinit 31 de ani, meniul a fost unul vegan.

Iar Meghan Markle declara la un moment dat că face tot posibilul ca, în timpul săptămânii, să aibă un meniu vegan, permițându-și să fie mai ”flexibilă” în weekend. Spunea, însă, că ține mult la echilibrul alimentar.

Vezi și Kate Middleton dă din casă. Prințesa Charlotte are doar 5 ani, dar deja…

Citește și: