Ștefania (24 de ani), Filip (18 ani) și micuța Petra, care a împlinit 5 ani luna trecută, au avut un weekend plin, petrecut în natură. Cristina Șișcanu le-a arătat fanilor virtuali cum a decurs escapada familiei la un parc de aventură, dar și cum s-au distrat cu toții la ziua Petrei.

Ce mamă bună e Cristina Șișcanu pentru copiii lui Mădălin Ionescu!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au publicat pe rețelele sociale imagini cu copiii lor, de la cel mai mic, la cel mai mare, cel mai fericit dintre toți fiind Filip. Adolescentul de 18 ani este extrem de îndrăgit pe Internet și primește o mulțime de mesaje admirative. Băiatul are probleme de neurologice încă de când era foarte mic, din cauza varicelei, situație despre care Mădălin și Cristina au vorbit, în nenumărate rânduri.

cristina-siscanu-madalin-ionescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Filip este dependent de dragostea și de ajutorul Cristinei, iar vedeta nu a făcut niciodată diferențe între fiica ei și copiii pe care îi are Mădălin, soțul ei, din relația anterioară. „Filip vă salută”, a scris Cristina, pe Instagram, în dreptul unor fotografii superbe.

Mădălin Ionescu: „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special”

Mădălin Ionescu a povestit despre problemele de sănătate ale lui Filip, într-un interviu pentru publicația „OK! Magazine”. „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi…

În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească.

Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a declarat Mădălin Ionescu pentru sursa citată.

Cristina Șișcanu: „De ce trebuie să duci o asemenea povară”

În iarna anului trecut, când Filip a împlinit 18 ani, Cristina Șișcanu i-a făcut o urare extrem de emoționantă: “La mulţi ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde şi altul îmi plânge…Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc şi ne-ai pus, pe mine şi pe tatăl tău, să ne ţinem de mână… şi de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg şiroaie când scriu aceste rânduri… Şi astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm şi ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu faţa ta solară şi cu zâmbetul larg. Îți doresc tot binele din lume şi voi fi mereu alături de tine! Eşti un copil special, am crescut alături de tine şi am învăţat lecţia răbdării şi a iubirii necondiţionate”, spunea Cristina.

Citește și: Chiar a slăbit spectaculos! Cristina Șișcanu arată demențial în costum de baie!

Citește și: Detalii incendiare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Cum a ”spart” casa unui bărbat însurat