Dacă nu demult locuia cu familia în America, iat-o mutată la casă, lângă București, și muncind de zor în grădină. Nu pentru că ar vrea să aibă cine știe ce recolte, ci pentru tonus. Și pentru niște poze pe cinste.

in-curtea-casei-de-langa-bucurestiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Mai în glumă, mai în serios, artista este o împătimită a mersului la sală, dar și a stilului de viață sănătos. De ani buni, Silvia Lăuneanu merge la clasele de aerobic pentru a se menține în formă și acest lucru se vede în tonusul pe care îl are în postările sale.

Băiatul ei a terminat clasa 0 în România

Iar când nu ajunge la sală, iată cum se menține, dând la sapă în propria grădină! Iar când nu face asta e mereu în compania băeițelului ei în vârstă de 7 ani. Recent, acesta a terminat clasa 0, făcând-o tare mândră pe mama sa.

”Un mănunchi de raze calde și multă bucurie astăzi la festivitatea de final! Am început atât de timid și am terminat clasa 0 cu performanțe excelente. Ce frumos! 🙂 ”, a scris ea în urmă cu câteva zile pe Facebook, unde a și postat mai multe fotografii cu băiatul ei.

Înainte să își cunoască jumătatea, pe Sorin, bărbatul alături de care se declară fericită, Silvia Lăuneanu a fost implicată în două relații amoroase serioase, una de 11 ani și una de 7 ani. Însă, bruneta nu a iubit niciodată cu adevărat până să îl cunoască pe soțul său, Sorin Botezatu, de profesie architect IT și pilot privat pe avioane mici.

Cu acesta formează o familie de ceva vreme și amândoi își cresc frumos băiatul.

O mai ții minte pe ”Fata cu vioara”? Silvia Lăuneanu și Daniel Robu refac trupa D La Vegas!

S-a întors momentan în România pentru mama ei bolnavă

Silvia de la Vegas, care a locuit o vreme în SUA, a fost nevoită să se întoarcă în România pentru a sta cu mama ei, care este bolnavă. Cum însă și soacra ei e bolnavă, suferind de demență, le-au mutat pe amândouă într-o casă, unde locuiesc și ei atunci când sunt în România.

Nu a renunțat însă cu totul la New York, sperând că, într-o zi, își va lua cetățenia americană. Soțul ei și băiatul sunt cetățeni americani.

Până când se va întoarce în SUA, îi oferă băiatului ei, Alexandru, cea mai bună educație în România. Băiatul are mare potențial și un IQ de geniu, povestea ea la un moment dat.

Băiețelul ei are IQ de geniu

Băiatul cântăreței are un IQ de 140 și învață la o școală privată. „Este foarte competitiv”, spune mama lui despre el.

”Mica mea minune e foarte năzdrăvană. Este un băiețel în toată regula, deja a împlinit 7 ani. Practic, am sărbătorit pe pârtie, ne-am dorit să se întâmple așa”, povestea ea la începutul acestui an.

”Îi place foarte mult la școală. Noi trăind, practic, pe două continente, nu am fost foarte siguri dacă să-l dăm la școală în România sau în Statele Unite. Până la urmă, varianta a fost România și nu ne pare deloc rău, pentru că am găsit o școală foarte bună.

Se face școală pe pâine, iar mie îmi place foarte mult acest lucru. În fond, ăsta e cel mai de preț lucru pe care i-l pot oferi copilului meu: educația! Face foarte bine. E fericit la școală, de-abia așteaptă să i se dea calificative”, declara ea într-un interviu pentru Fanatik.

”Este chiar supărat că nu primește de-acum din clasa zero tot felul de note. Este foarte competitiv, și pentru că e înainte cu multe materii, are timp să se ocupe și de alte lucruri.

Aritmetica mentală îi place la nebunie. Chiar spunea doamna care se ocupă de el că nu a văzut în viața ei un puști mai topit după cifre și matematică. Direcția lui cred că este, totuși, înspre tehnică, parte logică, matematică.

Mintea lui fascinantă nu este degeaba. Am ajuns la niște evaluări pe care trebuia să le facem. Am făcut o atestare pentru IQ și i-a ieșit un scor fascinant, 140 IQ (cifră de la care, conform specialiștilor, intră în categoria genialității – n. red.). De aceea citește în ambele limbi, de aceea e bun la matematică. De aici a fost și aplecarea lui către a învăța. El de la trei ani a început să scrie de unul singur”.

Dar mintea lui sclipitoare a fost descoperită cu mult mai devreme. ”Prima lui mare iubire a fost alfabetul. La 1 an știa deja toate literele. Îl plimbam cu căruciorul și auzeai la un moment dat că făcea “spelling” (citea pe litere). Tot ce vedea pe pereți, prin magazine…era fascinant să vezi un bebe care buchisea literele”, povestea artista în urmă cu doi ani.

„Face diving, sărituri de la platforme în apă, înoată de când era bebe”

Dar puștiul nu stă doar cu nasul în cărți: ”Atunci când nu este la școală, cu toate că are un program foarte lung, el începe de dimineață la 8:30 și la 16 încheie tot ce au de făcut ei la școală… Este o școală privată, de aceea este acest program, dar fac multe lucruri interesante după amiază, nu e deloc o pierdere de timp. El face foarte mult sport. Face diving, sărituri de la platforme în apă, asta pentru că înoată de când era bebe.

S-a plictisit la un moment dat de înotul pur și simplu și a zis că vrea altceva, vrea acrobații. Ok! Vrei acrobații? Hai să le facem în adevăratul sens al cuvântului și l-am dus la diving. Cu asta își ocupă serile și îi place foarte mult.

Cred că acesta este sportul favorit, de fapt, și chiar se pricepe. E foarte bun săritor, și îl recomand tuturor. În afară că trebuie să înoți, e gimnastică în aer și plonjare în apă”, mai povestea ”Fata cu vioara”.

Locuiește pe două continente: ”Niciodată nu voi renunța la America!”

Legat de America, țara care îi e lipită de suflet, iată ce spune artista. ”Cu toată sinceritatea, niciodată nu voi renunța la America. Eu iubesc acel pământ. Din punctul meu de vedere, încă este țara de pe o altă planetă, chiar dacă se întâmplă lucruri ciudățele și pe acolo, dar asta este.

Sunt sigură că într-o zi lucrurile se vor aranja, dar peste tot se întâmplă tot felul de lucruri mai puțin plăcute.

Noi și acum locuim, practic, pe două continente, suntem universali. Sorin lucrează acolo, eu lucrez acolo și trebuie să fim de foarte multe ori pe an în Statele Unite. Toată vara o vom petrece acolo. Nu, nu voi renunța niciodată la America, așa cum nu am renunțat nici la România. Și în țară sunt legată de foarte multe lucruri, prietenii și familia”, mai spunea artista.

Vezi și În urmă cu câțiva ani făcea furori într-o trupă, dar a plecat în SUA. Era cunoscută ca ”fata cu vioara”. Cum arată acum și ce face Silvia Lăuneanu (De La Vegas)

Citește și:

Ce studii are, de fapt, Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți. Fascinantă viața lui!

Cum se simt Adriana Bahmuțeanu și George Restivan după operația de întinerire la ochi: ”A îmbunătățit vederea”