După ce emisiunea prezentată de Ștefan Bănică și Iulia Vântur s-a încheiat, Wilmark a jonglat o vreme cu televiziunile. Ultimul show a fost la Kanal D, „Kids Sing”, cu Antonia şi Cotabiţă, iar înainte de pandemie îl puteam întâlni în fiecare vară pe o plajă închiriată din Vama Veche, unde făcea cursuri de dans şi petreceri deosebite, scrie click.ro.

În prezent, dansatorul columbian are o școală de dans, dar şi afaceri în domeniul imobiliar. Din punct de vedere rersonal, Wilmark e împlinit, fiind căsătorit și tată a doi copii.

unul-dintre-baietii-lui-a-implinit-13-ani-in-februarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

A copilărit în locuri periculoase

O prezență exotică și acum, după atâția ani petrecuți în România, Wilmark a copilărit în Bogota şi în Ecuador. „Am copilărit şi-n Ecuador, şi într-o localitate din sudul Columbiei. Şi, într-adevăr, în mare parte, în Bogotá. (…)

Sunt acele stigmate pe care le au ţările sud-americane. Însă, în acest moment, ţările periculoase din America Latină sunt exact pe colţurile continentului: Venezuela, într-o par­te, sus, Mexic, jos, Argentina. Cam acolo nu tre­buie să te duci, în acest moment”, explica la un moment dat vedeta.

”Columbia s-a ridicat enorm din punct de vedere economic. În­tr-adevăr, este considerată o ţară periculoasă, dar contează foarte mult unde te duci. N-o să te duci în junglă, să te baţi tu cu paramilitarii, sau în car­tierele mărginaşe, să te lupţi cu traficanţii de dro­guri sau de arme. Oraşele sunt foarte civilizate.”, spunea acesta pentru okmagazine.ro acum ceva vreme.

Vezi și Ți-o amintești pe Gabrielle, partenera Xenei, Prințesa războinică? Cum arată în prezent, la 50 de ani

Citește și:

Cum câștiga bani Mihai Albu pe vremea când era student. ”Erau 10.000 de lei, adică puteai să cumperi o mașină”

Leonard Miron le-a desființat pe Marina Almășan și Andreea Marin. Reacția acidă a Marinei Almășan: ”Mai ții minte când, angajat fiind la TVR…” Scandal ca la ușa cortului!