Raluca Lăzăruț a părăsit România de dragul omului pe care îl iubește, cu care are o relație din 2012. Este vorba despre un om de afaceri pe nume Horațiu Boeriu, român la origini, dar stabilit în SUA.

Inițial, familia Ralucăi nu a fost de acord cu plecarea acesteia, dar după ce l-au cunoscut pe Horațiu, cel care între timp i-a devenit și soț, i-a dat binecuvântarea.

Sunt mai bine de 4 ani de când vedeta a părăsit România. Cu toate acestea, nu a renunțat complet la tot ce o leagă de țară. Recent, Raluca Lăzăruț a fost nașă de botez, iar băiețelul pe care l-a ținut în brațe, într-o biserică românească din SUA, a purtat haine tradiționale românești. La fel și Raluca, ceea ce arată că nu s-a desprins deloc de originile ei.

Mai mult, ea și soțul ei au fost în vară în România, unde au participat și la o nuntă.

raluca Lazarut, in prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Frumoasă, atrăgătoare, Raluca e în prezent versiunea sa matură, fără să pară însă că a îmbătrânit vreun pic. E o femeie în floarea vârstei, care așteaptă, la rândul ei, să devină mamă, un vis pe care a mărturisit că îl are. Până atunci se bucură de viață, de plimbări, postând din când în când instantanee de vacanță pe rețelele de socializare. Și n-o face degeaba, pentru că, judecând după aprecierile primite, fanii nu au uitat-o.

Vezi și Cu ani în urmă făcea furori cu trupa Candy. Ce mai face și cum mai arată acum Selena, blonda cu strungăreață | GALERIE FOTO

Citește și: