Între timp, multe s-au schimbat în viața actriței. Anii nu au iertat-o, dar s-a păstrat în formă, mai cu seamă că a fost întotdeauna o fire sportivă.

Între timp, Linda a divorțat și de al doilea soț, nimeni altul decât regizorul James Cameron, cel care răspunde și de succesul seriei ”Terminator”. El și Linda au împreună o fată de 26 de ani, Josephine. Au divorțat încă din 1999.

Linda fusese căsătorită anterior cu Bruce Abbott, cu care are un băiat de 29 de ani, Dalton. După divorțul de Cameron, Linda a ieșit o vreme la întâlniri, după care a ales să spună ”pas” acestui capitol.

Celibatară de 15 ani și fără niciun regret

”Sunt celibatară de 15 ani”, a declarat ea recent, fătă nicio urmă de tristețe, dimpotrivă. E împăcată cu viața sa de acum și nu dorește să schimbe nimic.

Trăiește împreună cu cei doi câini ai săi, Turk și Noodle, iar începând cu 2012 s-a depărtat și de Hollywood. Actrița a declarat recent că adoră stilul de viață actual, ”în pace și liniște”.

”M-am trezit într-o zi și mi-am spus:<< Iată-mă aici, într-o vilă superbă, copiii mei nu sunt aici, agenții nu mă sună, nu-mi vine să cred!>> Iubesc ca nimeni altcineva timpul pe care îl petrec doar cu mine!”, a declarat recent actrița.

Joacă în următorul ”Terminator”

Doar că acest timp prețios pentru Linda va fi întrerupt. Actrița își reia rolul în populara serie ”Terminator”, unde va reveni în pielea personajului care a consacrat-o. Ea face parte din distribuția ”Terminator: Dark Fate”.

Linda Hamilton are 62 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Vedeta a mărturisit că s-a gândit foarte mult dacă merită să reia rolul, dată fiind viața sa liniștită din prezent.

I-a luat nu mai puțin de o lună și jumătate să decidă dacă să renunțe la existența sa liniștită pentru ”15 minute de celebritate”, după cum s-a exprimat ea. Nu vrea să pară că e avidă după bani. În cele din urmă, însă, a decis să mai dea o șansă personajului ei.

De menhționat este că va lucra tot cu fostul soț, James Cameron, acesta fiind producătorul filmului care va ajunge în cinematografe în lun noiembrie a acestui an.

Vezi și Doliu la Hollywood! A murit un actor celebru, la 90 de ani. A jucat în peste 175 de filme, inclusiv Terminator

Citește și: