“De ceva vreme tot insista un domn bine şi drăguţ (văduv şi dânsul) să ieşim la o cafea. L-am tot amânat şi mi-a fost ruşine după atâtea insistenţe să-i spun nu şi de data asta.

Ne-am văzut în sfârşit pe un mal de lac sclipitor, undeva departe de ochii curioşi ai lumii. Din vorbă-n vorbă, (cam multă vorbă), a trecut timpul şi într-un final şi-a luat inima-n dinţi şi mi-a zis că ar trebui să încercăm să ne ducem traiul în comun.

Eu, cum sunt de fel mai distrată şi gândindu-mă la orice altceva numai la o cerere de genul ăsta nu, n-am înţeles bine şi i-am spus că nu trebuie să meargă cu transportul în comun, că-l duc eu cu maşina. A făcut nişte ochi mari şi după mimica feţei, am înţeles că am ratat ceva important. Doamne, iartă-mă, dar nu era pentru mine!

Şi mai avea şi un tricou pe care scria I love you… Nu, Doamne, nuu! Şi nu vă supăraţi că vă relatez minunile din viaţa mea…

Nu are pagină Facebook, doar insta. Îl cheamă Mircea”, a povestit Ileana Şipoteanu, conform OK!.

asa-arata-in-prezent-artistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cine a fost soțul ei

În anii ’80, făcea furori cu şlagărele ei, dar şi cu trupul său de invidiat. Şi, chiar şi acum este o femeie frumoasă.

În 1986, se lansa pe scena Festivalului de la Mamaia, iar după un an toată lumea fredona refrenul melodiei „Ce mult te-am iubit!”, piesa de rezistenţă a carierei sale, compusă de Dumitru Lupu (care a semnat şi piesele „Hai vino iar în gara noastră mică”, „Mă întorc la tine, mare albastră”). Acelaşi compozitor alături de care Ileana Şipoteanu avea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste până în 2017, la dureroasa lui dispariţie, la vârsta de 65 de ani.

Interesant este că versurile piesei „Ce mult te-am iubit” erau scrise de Viorela Filip, prima soţie a acestuia. Dumitru Lupu şi Ileana Şipoteanu s-au căsătorit în 1993, au trăit o viaţă întreagă la malul mării, în Constanţa, iar din dragostea lor a rezultat o fiică, pe nume Dumitrana Teodora (25 de ani, necăsătorită) – acum, de profesie regizor, după ce, în 2017, a absolvit UNATC.

„Nunta am făcut-o odată cu botezul fiicei noastre, în 7 ianuarie 1996. Dumitrana s-a născut pe 12 noiembrie 1995, după care, în 96, am făcut şi botezul şi nunta”, povestea Ieana Şipoteanu într-un interviu pentru revista „Tango”.

Dumitru Lupu, regretatul ei soț, era profesor la Universitatea Ovidius din Constanta din anul 2014 si membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania si al Uniunii Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania.

De asemenea, el a fost dirijor la Teatrul Fantasio din Constanta si la Teatrul ”Al. Davila” din Pitesti, dar si initiatorul Festivalului „Mamaia copiilor”.

Vezi și Ce mai face și cum mai arată în prezent Iulia Frățilă. Fosta asistentă TV și miss s-a retras din televiziune

Citește și:

Fulgy, primul mesaj după ce a ieșit din clinica de reabilitare. Ce le-a transmis fanilor?

Claudia Pătrăşcanu a spus cu subiect și predicat de ce Gabi Bădălău refuză să divorțeze de ea: ”Mi-aș fi dorit să vină public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi”