O apariţie în Playboy mai târziu şi Cosmina avea deja temeliile CV-ului de vedetă TV! Dar ce s-a întâmplat cu bruneta între timp?

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, Cosmina continuă să aibă o carieră de succes. Vedeta s-a reprofilat și a devenit organizator de nunți, scrie SpyNews.

cosmina-pasarin-la-finele-anului-trecutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

În 2019, era deja complet schimbată. Iată de ce declara ea atunci: „Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti.

Dacă aş avea un iubit, aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora,” declara Cosmina Păsărin, la Antena Stars.

„În ultimele luni am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor.

Am vizitat pentru prima oară Barcelona anul acesta, am mers în Barcelona de ziua mea.

Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente. În acest an m-am concentrat mai mult pe pasiunile mele, în acest an,” mai spunea Cosmina Păsărin, scrie SpyNews. Cu siguranță în ultima vreme, și viața ei s-a schimbat, așa cum s-a întâmplat tuturor în timpul pandemiei. Cel mai probabil, vacanțele peste hotare sunt cu mult mai rare.

Diagnosticul primit anul trecut

La începutul anului 2020, Cosmina a vorbit și despre un diagnostic primit de la medic și cum i-a schimbat acesta viața.

Conform Antena Stars, Cosmina Păsărin suferă de o boală autoimună, ce nu are vindecare – psoriazis. Boala afectează pielea, motiv pentru care vedeta nu are voie să se expună mult la soare.

Vezi și Cum arată și ce mai face în prezent Cătălina Toma, fosta Regină R&B

Citește și:

Ce a pățit Gina Pistol cu doar câteva săptămâni înainte de naștere. ”Nu știu dacă ați trecut prin asta. Mi-au apărut…”

Lili Sandu uimește la 41 de ani! Al doilea copil?