Cu ocazia sărbătorilor, întreaga famiie s-a strâns pentru câteva imagini care le vor rămâne în cufărul cu amintiri pentru totdeauna. Amintiri care au bucurat cum nu se poate mai mult, mai cu seamă că au putut vedea o familie cu adevărat superbă.

La începutul anilor 2000, trupa O-Zone devenea rapid un fenomen internațional. Cei trei băieți, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, au dat lovitura cu piesa „Dragostea din tei”, care a ajuns în topurile din toată lumea și a fost preluată inclusiv de vedete precum Rihanna și T.I.

La mai puțin un an de la atingerea acestei performanțe, s-a produs destrămarea trupei, eveniment care a adus fanii în stare de șoc. Dan, Radu și Arsenie au continuat cu muzica pe drumuri separate și au mai scos câteva piese solo, niciuna însă la nivelul atins în formula O-Zone.

Acum, Dan Bălan este implicat mai mult în producția muzicală și stă mai mult în străinătate, însă mai scoate și piese pe cont propriu. Arsenie și-a luat numele de scenă Arsenium și este foarte apreciat în Rusia, iar Radu se ocupă și el în continuare de muzică, dar se mândrește și cu o familie superbă.

Radu Sîrbu de la O-Zone, singurul care e tată dintre cei trei

Dintre toți cei trei băieți de la O-Zone, Radu Sîrbu este singurul care are copii. Acesta și Ana (Sianna), frumoasa lui soție, și ea cântăreață, au două fete și un băiețel.

Radu şi soţia lui sunt parteneri și la casa de producție unde se ocupă nu numai de muzica pe care o scot ei, ci și de piese pe care le compun pentru alți soliști.

radu-sarbu-de-la-O-Zone-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Anastasia Dalia (16 ani), Eva Maria (8 ani) și David Nicolas (5 ani), aceștia sunt copiii celor doi. Fata cea mare a venit pe lume când Radu era prins încă în nebunia O-Zone, iar până la cel de-al doilea copil, soții Sîrbu au avut cam mult de așteptat. Opt ani s-au chinuit, dar minunea a apărut, pe numele ei Eva Maria. Mezinul și năstrușnicul familiei, David, a apărut ca un adevărat șoc, așa cum mărturisea mama lui într-un interviu, întrucât Ana se confrunta cu probleme de sănătate și nu mai spera să fie mamă din nou.

Despre viața cu trei copii, Radu Sîrbu, ajuns la 43 de ani, a povestit recent: ,,Viața cu trei copii este extrem de veselă, este și grea, dar și frumoasă. Dacă ar fi doar bine, nu am ști ce înseamnă greul.

Viața de artist și de producător muzical este foarte solicitantă și trebuie sa te dedici 100% ca să ai succes, iar cu familia trebuie sa găsești un echilibru. Când găsești echilibrul între cele două, satisfacția este foarte mare”.

Vezi și Îl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cum mai arată și cu ce se mai ocupă artistul. E schimbat total!

Citește și:

Mai este sau nu Vica Blochina cu milionarul grec? Blonda a luat o decizie radicală!

Unde și-au petrecut sărbătorile de iarnă Răzvan Simion și Daliana? Par mai îndrăgostiți ca oricând