Iubit de fani mai ales pentru rolurile făcute în telenove ca „Inimă de Țigan, „Regina” sau „Lacrimi de iubire”, Lucian Viziru a pus punct acestui capitol, schimbându-și radical viața. Și-a luat soția, pe Ema, și pe copilul lor, Mihai, și au început o nouă viață.

”Acum mi s-a făcut mai dor, că am stat mai mut pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că fiul meu vreau să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească.

Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România. A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor.

Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza.

Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, a povestit Lucian Viziru la Antena Stars despre noua lui viață, potrivit spynews.ro.

asa-arata-fostul-actor-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine e soția lui Lucian Viziru

Totodată, Lucian Viziru, care a fost și cântăreț, a dat detalii și despre partenera sa de viață și despre fiul lor.

Soția acestuia este nutriționist, iar băiatul lor este pasionat de muzică. Actorul recunoaște însă, faptul că și-ar dori ca fiul său să facă o carieră în tenis.

”Soția mea este nutritionist specializat în bucătărie vegană. Cu Mihai e mai problematic acum cu școală online. Facem sport și vlog în timpul liber.

Profesoara lui mi-a zis că are ureche foarte bună, poate reușește să facă ceva din treaba asta, deși eu mi-aș dori să se facă jucător de tenis, dar nu-l oblig. Important e să fie fericit și să facă ceva cu pasiune”, a mai spus Lucian Viziru, care i-a moștenit talentul lui Gheorghe Viziru, fost campion național și component al echipei naționale de Cupa Davis.

Vezi și Ce mai face Lucian Viziru, fratele câștigătorului Ferma 2020, Augustin Viziru

Citește și:

O viață grea, cu drame dintre cele mai îngrozitoare, cu refugiul găsit în alcool… Dar Carmen Rădulescu e o învingătoare! Cât de bine arată și se simte la 56 de ani!

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou față în față într-o emisiune TV. Ce i-a spus artista fostului ei iubit