Blonda (semn că gusturile prințului Harry sunt foarte variate) se pregătește intens să joace într-o piesă de teatru. În mod neașteptat, aceasta, în vârstă de 29 de ani, va juca rolul… unui câine în piesa ”The Dog Beneath The Skin”.

Cressida Bonas a fost prezentă în weekend și la Premiile Bafta, unde însă toată lumea a fost cu ochii pe Kate Middleton, soția prințului William, cea care a ales să nu respecte codul vestimentar al ceremoniei și să se îmbrace într-o rochie verde.

Cressida, cea pe care mulți o vedeau soția prințului Harry înainte ca cei doi să se despartă subit, în 2014, a avut o apariție spectaculoasă la ceremonie, ea alegând să-și arate sprijinul față de campania MeToo, cea care pune la zid cazurile de hărțuire sexuală. Prin urmare, s-a îmbrăcat în negru, într-o rochie Armani în care a strălucit.

Cressida Bonas la premiile BaftaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși logodna prințului Harry cu americanca Meghan Markle a fost anunțată încă de anul trecut, Cressida nu a comentat deloc până acum pe această temă.

Tot ce ține de Cressida e învăluit oarecum în mister. Nici motivul despărțirii ei de Harry, în 2014, nu este cunoscut.

Pe Cressida mulți o vedeau prințesa perfectă, ea trăgându-se dintr-o familie britanică de prestigiu și fiind deja prietenă cu prințesele Beatrice și Eugenie. N-a fost să fie.

Foto: Instagram/NorthFoto

Vezi și Pregătirile pentru nunta lui Harry cu logdnica americancă, pe ultima sută de metri. Pe cine au rugat să le cânte la nuntă

Citește și: