Recent, Adriana Iliescu, care a activat ca profesoară de limba română, a mărturisit că este tare mândră de fiica ei, care este clasa a XI-a. Anul viitor, aceasta va susține Bacalaureatul.

Chiar dacă situația financiară nu este una strălucită, Adriana Iliescu încearcă să îi ofere fiicei sale tot ce aceasta are nevoie, pentru a crește frumos și armonios. Recent, ea a mărturisit pentru Impact.ro faptul că, acum, fiica ei este o adevărată domnișoară și chiar s-a gândit și la ce carieră și-ar dori să urmeze. Eliza este determinată să facă două facultăți și chiar să aibă o carieră în Învățământ.

„Fetița este acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Este în clasa a-XI-a, iar anul viitor urmează să dea Bacalaureatul.

Eu sunt bine, mă mai înțeapă genunchii de la reumatism, dar toate trec.

Eliza a terminat primul semestru cu media generală zece, sperăm să îl termine și pe acesta tot cu zece, deși a luat un opt la economie.

Vrea să facă două facultăți, una de Litere și una de Lectură Comparată. Își dorește o carieră în învățământ, la fel ca mine. I-am zis că, până la 70 de ani, până iese la pensie, o să schimbe patru meserii”, a declarat Adriana Iliescu, pentru Impact.ro.

”Nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei…”

„Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi, însă ne bucurăm că suntem bine și sănătoase.

Fata are o aplecare spre lectură, cumpără și citește cărți, mai ales din secolul XX. Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hainuțe la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară!”, a mai spus Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu are în prezent 82 de ani și a devenit mamă după o fertilizare în vitro.

Vezi și Ce mai face și cum mai arată în prezent Iulia Frățilă. Fosta asistentă TV și miss s-a retras din televiziune

Citește și:

Abia a divorțat și deja se mărită. La 26 de ani, frumoasa vedetă TV merge în fața altarului pentru a doua oară

Magda Vasiliu, dezvăluiri despre viaţa sentimentală! Este pregătită fosta prezentatoare să iubească din nou, după trei căsnicii eșuate?