Artistul a pus suflet în fiecare carieră pe care a încercat-o, dar din păcate nimic nu a ajuns să fie definitiv pentru el, ajungând într-o situație destul de dificilă din punct de vedere material.

Emil Mitrache, devenit celebru grație serialului „La Bloc”, a vorbit cu sinceritate despre cumpenele întâlnite în carieră în ultimii ani. Fostul actor nu a mai putut practica meseria care l-a și consacrat, astfel că a încercat alte domenii de activitate, dar fără prea mare succes.

Acesta a încercat să pună bazele unui local, însă a dat faliment, ajungând să fie inclusiv taximetrist.

Nici asta nu a durat prea mult, pentru că mașina pe care o conducea nu era potrivită pentru taximetrie. Astfel, după doar câteva luni de taximetrie, s-a dovedit înfrânt.

„Aveam nevoie de o maşină pe gaz şi cum nu mi-am permis să o modific, am pus capăt acelei colaborări. Trebuia să-mi câştig într-un fel pâine ca să-mi pot întreţine copiii. Orice am făcut, fie roluri în sitcom-uri, fie taximetrie, în toate am pus acelaşi suflet. Fără pasiune nu poţi să faci mare lucru, indiferent de meseria pe care ţi-o alegi”, a declarat Emil Mitrache pentru Impact.ro.

actorul-in-vara-anului-trecutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Emil Mitrache, ghinion în carieră

A încercat să devină inclusiv ghid turistic internațional, terminând și o școală în acest sens. Dar pandemia i-a dat complet planurile peste cap și nici acum nu se știe dacă va putea să profeseze sau nu în următoarea perioadă.

„Încerc cu Tudorel Filimon (Nea Nelu) să realizăm un alt proiect comun, dar nu pot avansa nimic concret, fiindcă situaţia e incertă. Sper ca, la toamnă, să putem oferi ceva, fiindcă peste vară e aproape imposibil.

În plus, niciun impresar nu ne mai bate la poartă, de ceva vreme, iar asta lasă ceva urme, recunosc”, a mai adăugat Americanu’, dând de înțeles că situația nu e deloc bună și că o resimte din plin.

E adevărat că Emil Mitrache primește ceva bani și din drepturile de autor din serialul „La Bloc”, ce încă se difuzează la televizor. Acestea sunt însă foarte mici, spune el, comparativ cu nevoile sale, fiind tatăl a doi copii încă prea mici pentru a se întreține singuri.

„Primesc bani din drepturi de autor, însă nu suficienți pe cât ar trebui, chiar am avut și o discuție cu cei de acolo în legătură cu plata lor. Pot să zic că mi-am luat gândul și speranța din banii din drepturile de autor”, a mai spus el.

Cât despre legăturile cu ceilalți actori din serial, Americanu’ spune că a rămas în relații bune cu toți, însă trecerea anilor și-a spus cuvântul, iar prioritățile schimbate au făcut ca întrevederile și discuțiile să se împuțineze.

Vezi și Cum s-au schimbat actrițele din serialul La Bloc. Uite cum arătau Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae în 2003

Citește și:

Claudia Pătrăşcanu a spus cu subiect și predicat de ce Gabi Bădălău refuză să divorțeze de ea: ”Mi-aș fi dorit să vină public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi”

Adda a fost criticată de fani că exagerează în legătură cu afecțiunea de care suferă. Replica ei: „Cei care sar calul…”