Dar, cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri, cum fetele au crescut acum, Elena Cârstea le vede din ce în ce mai rar, căci acesta și-au luat zborul din casa părintească.

„Anul asta am fost cam trista, toti copiii sunt plecati, a fost casa goala, este primul an cand nu mai am fetele acasa. Greu de obisnuit. M-am trezit devreme si imi beau cafeaua dar vreau sa incep anul asta optimista. Va urez sa va fie anul bogat si plin de bucurii, aveti grija de voi”, a scris artista pe contul său de Facebook în prima zi a acestui an.

Vedeta a părăsit teritoriul românesc imediat după ce s-a căsătorit cu americanul Glenn Muttart, în vârstă de 58 de ani și are două fete, Sanda, de 24 de ani și Adriana, de 20 ani.

Ambele fete ale ei sunt angajate în cadrul Armatei Americane, motiv pentru care niciuna dintre ele nu poate fi alături de mama ei foarte des.

Cu toate acestea, solista se bucură de reușitele lor și abia așteaptă să petreacă timp împreună cu ele și adesea postează imaigni cu ele pe rețelele de socializare.

Cele două fete s-au transformate în două femei puternice și superbe, de care Elena este foarte mândră.

elena-carstea-artisaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Cu toate acestea, puțini știu că vedeta și soțul au trăit o adevărată dramă, în urmă cu cinci ani, când fiul lor, Brett Thomas Muttart, s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani. Elena Cârstea a fost sfâșiată dede durere. Aceasta a încercat să treacă peste toată durerea cu ajutorul unui psiholog, dar nici așa nu s-a putut reface complet.

Încă de atunci, Elena Cârstea nu a aflat adevăratul motiv pentru care fiul ei vitreg s-a stins. La aceea vreme, Brett Thomas, a fost găsit mort în casa în care locuia cu chirie, iar autoritățile au spus că ar fi vorba despre un infarct. Elena și soțul ei au fost însă sceptici în această privință, deoarece fiul lor era un tânăr perfect sănătos și care iubea sportul.

„Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l poate dori cineva. Astăzi, cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâșiati de durere”, scria Elena Cârstea în 2016 pe rețelele de socializare.